Uudised

Professor Irja Lutsar: koroonaviirust pole võimalik täielikult kõrvaldada. Ärme ela piirangute hirmus! (3)

LISA KOMMENTAAR

Ku26. august 2020, 17:58
Tuleb killu viskamine lõpetada ja resoluutselt tegutseda ja otsustada.Tarkusest ja teadmistest on vähe kui puudub otsustusvõimekus.
Kalju Pärn26. august 2020, 16:05
Kuhu kadusid koroonamudelid? Laske matemaatikutel arvutada mis on 1. SEPTEMBER võimalik nakatunute arv. Sellest söltub ju koolide (ja ka Tallinna Tehnikaülikooli baka ja magistriõppe) algus. Väga lihtne Excel arvutus näitab, et kui augusti lõpuni tuleb iga päev juured samapalju uusi kui täna (17), siis on kooli alguseks "16 piir" täis ja kehtival Repsi korraldusel peavad Eesitist tulijad jääma kaheks nädalaks distantsöppele. Mudelid on ju selleks et valitsus saaks ARUKAID otsuseid teha!!!
Kalju Pärn26. august 2020, 16:02
Kuhu kadusid COVIDi mudelid?? Kas samasse auku kuhu TA endised tippametnikud? Laske ometi matemaatikutel arvutada mis on 1. SEPTEMBER on nakatunute arv. Sellest söltub ju koolide (ja ka Tallinna Tehnikaülikoori baka ja magistriõppe) algus. Väga lihtne Excel arvutus näitab, et kui augusti lõpuni tuleb iga päev juured samapalju uusi kui täna (17), siis on kooli alguseks 16 täis ja kehtival Respi korraldusel peavad Eesitist tulijad jääma kaheks nädalaks distantsöppele. Need mudelid on ju selleks et valitsus saaks ARUKAID otsuseid teha!!!