Arvatakse, et nii suur nakatumine sai võimalikuks, kuna naturistid ei hoidnud teineteisega piisavalt suurt vahemaad. (Pilt on illustratiivne.)Foto: Vida Press
Uudised
26. august 2020, 12:10

KOROONA TABAS NATURISTE: kuulsas rannas nakatus üle saja alasti puhkaja

Kuulsas alastikultuuri viljelejate suvituspaigas Prantsusmaal on suur koroonakolle, kust on nakkuse saanud üle saja inimese ja ilmselt lisandub nakatunud veelgi. Olukorda peetakse väga murettekitavaks.

Cap d’Agde kuurort Prantsusmaal Vahemere ääres on äärmiselt populaarne naturistide seas, kuid nüüd on kaunis paigas suur koroonapuhang. Möödunud nädala esmaspäeval osutus positiivseks 38 koroonatesti, millele lisandus paari päeva pärast veel 57 koroonapositiivset, kirjutab The Guardian.

Veel viiekümne inimese koroonatest osutus positiivseks, kui nad olid  koju naasnud. Ilmselt lisandub nakatunuid veelgi.

Kohalikud terviseeksperdid soovitavad kanda maske, pesta käsi ja hoida distantsi – ja see käib kõigi kohta, ole sa vabameelne või mitte. Arvatakse, et nii suur nakatumine sai võimalikuks, kuna naturistid ei hoidnud teineteisega piisavalt suurt vahemaad.

Cap d’Agde on üks Prantsusmaa vanimaid ja suurimaid naturistide suvituspaiku, kus suvehooajal käib üle 40 000 puhkaja. Praegu soovitatakse reisimine sinna kuurortisse edasi lükata ja kohalikud võimud on kehtestanud ka hulga piiranguid.