MesiFoto: Unsplash
Mesionhea.ee 25. september 2020 12:47
Mee maitse ega toitaineline väärtus ei sõltu mingil moel sellest, kas mesi on vedel või tahke ehk suhkrustunud.

Vedel mesi meeldib aga sageli inimestele rohkem, see tundub isuäratavam ja seda on mugavam kasutada.

Kui soovid talvel vedelat mett, hoia meepurke +3 kraadi juures, see aeglustab kristalliseerumisprotsessi. Kui mesi on kristalliseerunud, saab seda lihtsal viisil taas vedeldada – lase sel seista purgiga soojas vees umbes tunni jagu.

Mee omaduste säilitamiseks ei tohi mee temperatuur tõusta üle 40 kraadi.

Samal teemal

Kommentaarid  (1)

Jaanus 25. september 2020 17:05
Ehk siis Teste on tehtud: 199 944 Negatiivseid tulemusi on: 196 826 Nakatunuid on: 3 118 Seega umbkaudu on rahvastikust haigeid alla 1,56%. Tõenäoliselt võib olla nakatunute arv kusagil 2% kandis, aga isegi selliste näitajate korral ei saa mitte mingisugusest pandeemiast juttugi olla. Huvitav, minu meelest tavaliste gripiviiruste lainete ajal on olnud märksa suurem arv elanikest nakatunuid! Miks siis seda maskiballi värki meile ei korraldatud? Kujutage vaid ette! Kõigest 1,56% ja selline lament!

SISUTURUNDUS