Annabeli ravi toetasid tuhanded inimesed.Foto: Erakogu
Uudised
6. oktoober 2020, 14:30

PALJU ÕNNE! Annabel, kelle elupäästvat ravi toetas vähiravifond, sai 10aastaseks!

Kolm aastat tagasi võimaldasid tuhanded Eesti inimesed vähiravifondi kaudu väikesele Annabel Sepale elupäästva neuroblastoomiravi. Nüüd tähistas üldsegi mitte enam nii väike printsess pereringis rõõmsalt esimest suurt juubelit, annab vähiravifond sotsiaalmeedias teada. Palju õnne!

Kolm aasta tagasi vajas neuroblastoomi diagnoosi saanud tüdruk 172 000 eurot maksvat ravi, et haigus tagasi ei tuleks. Annabeli lugu läks väga paljudele südamesse ja vähiravifondi laekus vähem kui ühe ööpäevaga 200 000 eurot.

Vähiravifondi „Kingitud Elu“ asutaja Toivo Tänavsuu rääkis 2017. aasta oktoobris ERRis, et vähiravi vajava Annabeli heaks annetatud summa võimaldab lisaks tema ravile finantseerida veel ühe või kahe patsiendi ravi.

„Me hommikul postitasime teate, et meil on kampaania läbi, me oleme olnud üliedukad ja täna on nagu inertsist sinna juurde tulnud veel kuskil 50 000–60 000 eurot. Meil on tegelikult nii Annabeli raviraha koos ja isegi ühe või kahe väikse patsiendi raviraha koos,“ ütles Tänavsuu kolm aastat tagasi.

Annabeli isa Allar Sepp ei osanudki toona esimese hooga kirjeldada, mis viimase ööpäevaga juhtus. „See emotsioon ja see, mida eestlased tegid ühe ööpäevaga – see on kirjeldamatu,“ ütles Sepp.