Uudised

MIDA EESTI OOTAB? Lähiriikides on suitsetamine kortermajade rõdudel ja akendel selgelt reguleeritud (6)

LISA KOMMENTAAR

Ka13. oktoober 2020, 09:35
väljas suitsetajate ving tuleb tuppa. Eriti kuumal suvepäeval tahad natukegi värsket õhku ja siis pead hoopis seda vingu sisse hingama. Nad võiksid muretseda lokaalse tõmbaja näit. kööki, mis viib vingu korstnast välja.
urx12. oktoober 2020, 22:13
Ikka peab keelama ja pooma. Söön ka praetud või suitsutatud liha. See ka tervisele ohtlik. Kas ka teised huvigrupid mõistavad hukka? Aga kui see ontlik perekond oma terve pere jalgrattad koridori ladustavad on kõik nagu ok? Kuigi ka see on keelatud. See elust enesest näide.
Mai12. oktoober 2020, 19:26
Ammu oleks vaja sellist seadust. Oleme ka ise perega kannatanud selliste suitsetajate pärast! Aknaid ei saa lahti tehagi.
Tädi Maali12. oktoober 2020, 17:50
No see soovitus, et suitsetagu WC-s või köögis, on rumal küll, Mustamäe paneelikates, kus puudub elementaarne ventilatsioon, pole vahet, kus suitsetab mingi lähedal asuv ahelsuitsetaja, kogu korter haiseb sellest salakaubana sisseveetavast tubakast! Ega õigesti polegi vahet, kas suitsetab rõdul, aknal, või oma toas, see jälk hais imbub isegi seinade ja põranda vahelt! Suitsetaja peaks oma korterisse mingi lokaalse ventilaatori paigaldama. Kui oleks tegu normaalse inimesega, kes tõmbab päevas 3-4 suitsu, aga enamikus on tegu ahelsuitsetajatega, st. nikotiini sõltlasega!
Malle12. oktoober 2020, 17:37
Väga ootan sellist seadust. Täna on me pere alumise korruse ahelsuitsetaja lõksus. Unetu pensionär, kelle tühjade päevade sisuks on aknal madalakvaliteedilist paberossi imeda, elab küll meist kaks korrust allpool, aga lehk on sama võimas nagu ta istuks me toas.
Kalju Pärn12. oktoober 2020, 13:57
Tunnis kord või kaks osaleda naabri suitsupausis on sama, mis kuulata löökpuurmasinat vöi sarnast häirivat möjurit. Suitsutamisega on see hea et köögis ja WC-s on reeglina ventialtsioon, mis möeldud löhnadest vabanemiseks, Kasutage seda ka tubaka jm suitsu jaoks ja olemegi köik jälle söbrad.