Uudised

Kas koroonadiagnoose saab võltsida?

LUGEJATE LEMMIK 2020! Mis toimub? Kas koroonadiagnoosi eest tõesti makstakse? Mille tõttu need inimesed tegelikult surid? (7)

LISA KOMMENTAAR

Dissident31. oktoober 2020, 11:28
Hooldekodud olid kevadel COVID ajaendill tehtud riigi poolt vanglateks. Klientidel (hooldekodu elanikud) oli sealt keelatud lahkuda ja vaatama neid ei lubatud. Proovisin oma tädi sealt ära tuua, kuid kuna täide ELUKOHT on hoodlekodu siis ei lubatud teda sealt minema. Ja külastada ka ei saa. Hullem kui vangla. Ma poleks iiial uskunud, et Eestis pärast NL inimesi sedasi ahistatakse ja keegi ei protesti. Lambakari. Öppigem teiste rahvaste pealt, kes protestivad koroNATSIDE vastu. Nüüd VÖIB kapitalist saata orja töölt koju, kui see julgeb köhatada - ILMA PALGATA. (Ratase viiimasest könest)
Peetruse Top-list30. oktoober 2020, 07:11
Tuleb arvestada sellise nähtusega nagu kaasuva(te) haigusega ja millesse tegelikult surrakse. Eakad ei saa ju põdeda ainult ühte haigust, milleks on Covid-19? Trump muide tervenes sellest ühe päevaga!
Arvamus29. oktoober 2020, 13:08
Hooldekodus pole ju iseteenendamine võimalik. Töötajate jaoks ka eraldi elamiskorpusi ei ole, et oleks pikemad töölolemised. Ei kujuta kohe ette, mida teha. Ka teistes, pikaaegsetes ja arenenud heaoluriikides olid samad probleemid laastavad. Kuulujutte ikkagi uskuda pole mõistlik.
T29. oktoober 2020, 11:31
Aga kui keegi saab sellisest statistikast materiaalset kasu, siis võib ju juttudel tõsi ka taga olla?
Oswald29. oktoober 2020, 12:11
Veel üks totakas arvamus....
Veider on see jah29. oktoober 2020, 13:30
Tuttava töökooslane oli rääkinud, et tal pereliige oli haige ja läks ka igaks juhuks uuringutele, oli küsitud, et kas võib panna koroona diagnoosi, mitu inimest nüüd nuputanud ja ei oska mingit loogilist seletust asjale näha - miks negatiivsele inimesele peaks märkima positiivse diagnoosi?
Tjah29. oktoober 2020, 10:53
Hooldekodud ei lasegi kedagi vaatama, palu või põlvili. Nii et haigused sinna lähevad koos nende endi töötajatega