Uudised

Ööpäevaga lisandus 229 koroonapositiivset, haiglas on 48 inimest (5)

LISA KOMMENTAAR

Kalju Pärn7. november 2020, 13:41
https://www.terviseamet.ee/et/uuskoroonaviirus Mönede maade ekspertide arvatges on pöhiline viis nakkuse levikut aeglustada see et haiged inimesed oleksid oma kodudes ja ei läheks tööle vöi poodi vöi kooli. MILLEGI PÄRAST SEDA EESTI TERVISEAMET EI SOOVITA!!!! Oleks ehk aeg, näiteks Rootis kus pole just palju piirangudi manitsetakse pisemategi haigusnähtudega inimesi jääma koju - tundub sellest on abi olnud.
penskar7. november 2020, 14:09
Rootsis makstakse ka haiguspäevade eest, seal on TOIMIV HAIGEKASSA. Meil kahjuks seda ei ole, nüüd vist hakati küll teisest päevast maksma kui palju seda ma ei tea (olen penskar), nõuka ajal hakati esimesest päevast maksma, oli vist 75% palgast. Tekib siinkohal küsimus, kas meie riik ikka hoolib?
Penskarile8. november 2020, 03:53
Väga öige. selle asemel, et maksta haigustunnustega kodus olejale kästakse hoopis minna testi tegema, et siis tee peal veel kedagi nakatada vöi lisaks kültmetusele veel korona kah külge saada. Midagi tobedamat annab ikka välja möelda, kuid selle eest saavad poliitikud kiidelda -- Eesti testi rohkem kui teised maad. See on sama tobe kui gripi ja nohu raviises kraadiida ennast 5 korda päeva kahe kraadiklaasiga korraga + üks tagumikus ja kaks körvades! aga vaktsiini ja ravi pole ju olemas, mis kasu on dianoosist kui ainult haneras ja MSM raviks
küsija7. november 2020, 12:54
Miks salastatakse Emmaste Põhikoolis nakatunuid?
Käite7. november 2020, 11:10
nõu pidamas, loete haigeid kokku, aga mida positiivset on selles tänases sõnumis? Mina ei leidnud siit kübetki toetavat, ainult üks ohkimine. Milleks üldse meil vaja teada neid numbreid, kui see midagi ei muuda?