Uudised

KULUTULENA LEVIVAD KUULUJUTUD: kui midagi pekki läheb, kirjutatakse surmapõhjuseks koroona! Seda pole olemaski! (7)

LISA KOMMENTAAR

Neetud ohtuleht23. november 2020, 00:14
Ma OSTSIN selle artikli spetsiaalselt, et selle teema kohta midagi teada saada ja jälle on lihtsalt ila, et liiguvad kuulujutud! Krt küll KÕIK teavad, et need kuulujutud on, tahaks teada miks need tekivad, miks hakkavad erinevad inimesed seda sama juttu rääkima, et nende tuttav ...
kahjuks on nii17. november 2020, 10:18
Üle pika aja üks hea ja arukas artikkel, kuidas maailmas asjad käivad. Mul on isegi valem sellele, kus jagamine võrdub 1ga. Nimetaja on kindlalt lame maa teema. Lugejasse saate panna kuul käimise, holokausti, viirused jne. Viimased andmed mul on sokeerivad. Enamus jagamisi võrdub ühega.
Tln11. november 2020, 20:58
Inimeste sinisilmsus ja rumalus on uskumatu lihtsalt! Kas tegemist täiesti mõtlemisvõimetute amööbidega või milles asi?
tuttav perekond on põdenud igal sügis-talvel10. november 2020, 11:51
tavalisi külmetushaigusi - nohu, larüngiit, bronhiit, gripp jne. Sel aastal on kõigil diagnoos- koroona! Karantiin ja kõigi töökaaslaste, lasteaiakaaslaste, koolikaaslaste testimine , kiusamine ja karantiinitamine. Mis hull raha kulub kogu selle "jälitustegevuse" ja testimise peale!
10. november 2020, 11:05
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Lisaks10. november 2020, 11:53
Suitsiide on sel aastal juba üle 130!
üks hirm peab inimestel olema,10. november 2020, 12:20
hirmutati aastaid Venemaaga, aga näe, Venemaa vedas alt, ei mõtlegi siia tulla, nüüd võeti koroona appi!
coronahaige välismaalt10. november 2020, 10:40
"Mida arvavad sellistest arvamustest meditsiinitöötajad? „Selliseid kommentaare saavad kirjutada vaid need, kes ise pole selle haigusega kokku puutunud või selle tõttu lähedasi kaotanud,” ---------- Bulls**! Olen 2 korda selle nn raske haiguse covidi läbi põdenud. Lihtsalt absurd! Väikese nohu pärast sunniviisiliselt kodus passida, kuni lõpuks negatiivne proov tuleb? Ei olegi olemas sellist haigust ja ammu oleks aeg see pull lõpetada. Isegi kõige kergem ülemiste hingamisteede viirus on hullem kui covid, mis enamus nakatunute puhul tähendab tatist nina.