Uudised

Miks võttis koroonaviirus 46aastase inimese elu? (5)

LISA KOMMENTAAR

Tädi Maali19. november 2020, 07:46
Inimesed pole siiski nii rumalad, et igat hirmujuttu usuvad, nii et ärge nüüd päris hoogu ka sattuge, kõiki asju ja haigusi selle koroona kaela ajamisega! Mingid piirid võiks olla, nagu - sümptomiteta inimesed on koroonas, Issand, nad on terved terve mõistuse kohaselt. Ärge siis imestage, et mitte koroona ei tapa, vaid see pidev hullutamine - mask kaitseb, siis - ei kaitse, see vaid tolmulapp. Labiilse närvikavaga inimesed lähevadki hulluks, lisanduvad enesetapud! Pideva ebastabiilse olukorra tõttu inimesed hakkavad vihkama üks-teist, riik peaks just inimestesse süstima lootust paremuseks!
Nips18. november 2020, 20:24
Küllap ikka arstid teavad Covid-19 tunnuseid. Tromb trombiks. Googeldage covidi kopupilti, vaadake- võrrelge norm pildiga.
Urmas18. november 2020, 19:44
"Ööpäevaga hukkus 92aastane naine, ..." 92-aastane naine ei hukkunud, vaid suri!
Terve....koroonatunnused puuduvad aga viirus pidi ka ilma tunnusteta su sees elama.....e18. november 2020, 18:39
Mis koroonaviirus, tromb tekib ka ilma koroonaviiruseta. Mul on olnud, keegi ei teadnud siis koroonast midagi. Sain terveks, haiglas muidugi. Nüüd pannakse vist kõigile haiguse ja surma põhjuseks - koroona.
EH18. november 2020, 20:19
Tromb võis varem ka olla ja siis liikvele minan. Tromb läheb liikvele ka lihtsalt selili kukkudes. Võib ka lennukiga lennates tekkida. Ei ole koroona põhjuseks.