Uudised

Koroonaviirust põdenud mehel on kaks kuud hiljem sümptomid: miski ei garanteeri, et viirusega nakatunud noored inimesed saavad varasema tervise tagasi (13)

LISA KOMMENTAAR

googeldage see nimi...25. november 2020, 17:04
...rauno ruus on muhhameedi usku...see ütleb kõik...värske õhk ja tervislik toit aitab alati,nii et mida see noor mees siin halab,isegi habet ei jaksa pügada,nii jõuetu teine?
Tädi Maali23. november 2020, 08:19
Kogu see pisaraid kiskuv lugu ongi mõeldud ullikestele! Vanakesed on juba surmani ära hirmutatud, pealegi surevad nad nagunii oma vanusest johtuvalt - keegi maapeale igavesti ei jäägi! nüüd siis kord käes - noori hirmutada! Selge see, kui oled olnud haige, ikka pärast võtab teatud aeg jälle nn. reele tagasi saada! Paljudel juhtudel ongi tegemist psühhosomaatilise haigusega. Tead, et olid haige, nii jube diagnoos ka ja siis hakkadki tundma end täieliku invaliidina! Põdesin kord raskelt grippi koos kopsupõletikuga, pärast olin 2-3 kuud ikka kuidagi põdur! Värske õhk ja hea tuju vajalik!
Arst00723. november 2020, 06:47
Igapäevaselt saadab mind tugev väsimus, pearinglus, kerge valu rinnus ning üleüldine kehv enesetunne ja mõned sümptomid veel... Kle mine tee trenni loffik siis pole häda midagi, pane see pleissi pult käest ja liiguta end
Piret23. november 2020, 06:17
Ma olen küll seda meelt, et me peame end ja üksteist hoidma, aga sellised korrektsed ja liiga "hästi" koostatud postitused tekitavad natuke paranoiat. Keegi ei kirjuta fb-sse nii. Ma mõtlen, et kui ma oleks haige, siis kirjutad ikka emtsionaalselt. Seda enam, et inimene nii vaevatud, aga tekst on perfektne...
Lugesin ka artiklit23. november 2020, 05:40
...kus 2x põdenu kirjeldas Covid-19 sümptomeid kergematena kui tavalise gripi puhul.
Blabla, ära ülbitse22. november 2020, 22:46
Milleks sajatada, see haigus ongi nagu "lotovõit". Paljudest see läheb mööda, osad saavad rohkem põdeda, mõni saab väga täie rauaga ja mõned surevad. On ka üldiselt teada, et inimesed on ka väga erineva vastupanuvõimega. D vitamiin on vajalik sel juhul, kui seda napib ja enamustel napibki. Ükski viirus ei levi lihtsalt lambist üle terve maailma ja nii kiiresti, ju ta ikka eriline viirus on.
Blabla23. november 2020, 09:49
On tõesti eriline viirus, nõustun, sest sellest pole ühtegi tõendit. Minule teatati diagnoos helistades. Palusin endale arstiaeg määrata, kus näeksin oma diagnoosi ka paberil koos analüüsivastustega, keelduti. Olen arste külastanud elu jooksul palju kordi, alati on mingisugune paber pihku visatud, kust saab haiguse kulgu lugeda, aga vot covid on selline, et selle ainus tõend on telefonikõne. No tõesti ei usu, sama hästi võib helistada ja öelda, et teil on HIV või sarlakid.
@Blabla23. november 2020, 19:11
Täiesti haige soov, minna nakatununa vastuvõtule - selleks, et terve meditsiiniasutus ja kõik seal ootavad patsiendid, kõik teelejäävad inimesed nakatada? Tundub, et kooliharidus on inimestel täiesti mööda külgi maha jooksnud.
Sass22. november 2020, 21:32
Ja mis oleks siis alternatiiv? Võtta töölt lahti, pugeda keldrisse ja oodata järgmised kaks või misiganes aastat kui see viirus on kadunud? Millised sümptomid keldris elavat inimest vaevama hakkaks? Rahalisest poolest üldse ei räägi. Selge, et viirus on jama ning selge, et paljudel läheb see asi lõhkuma. Aga kahjuks alternatiivi pole, mask ei aita, see on vaid shõuelement ning nii tulebki ikka oma elu püüda elada võimalikult normaalselt ning olla valmis, et kui see viirus tuleb, siis ta tuleb. Nagu iga teinegi viirus.
Blabla22. november 2020, 21:26
Täielik psk. Ilmselt kiunuks antud noorhärra samamoodi ka sääsehammustuse puhul. Olen ka see nn covid positiivne ja ausalt, see pole isegi haiguse nime väärt. Täielik bulls*it. On jah väsimus, mis siis?! Kuuaega ei tunne lõhna-maitset, aga see on ka kõik. Nagu reaalselt pean kodus luku taga istuma seetõttu, et ei tunne lõhna ja kuna olen väsinud?! Hiljaaegu oli mul gripp- olin reaalselt haige, 2 kuud piinlesin. Covid- huinjaa!
@Blabla23. november 2020, 19:17
Muidugi, on vaja kõik teised ka haigusega nakatada, eriti oma vanemad ja vanavanemad ja teised nõrgema vastupanuvõimega inimesed. Põhiline, et need nakatajad ei saa aru, et teie pärast kõik kinni pannaksegi ja igasuguseid kitsendusi rakendatakse. Kui inimesed oleksid suvest peale mõistlikult käitunud, ei oleks praegust jama. Ja huvitav, kust Teie teate, et kuu aja pärast kõik korras on? Keegi ei tea, mis selle viiruse tegelikud tagajärjed on, kuidas küll Teie teate? Teie välja töötatud viirus või? Ja põhiline - mida Teile annab see rumaluste kirjutamine? Nime olete endale hästi valinud.
Delfi doktor22. november 2020, 17:34
Suurt väsimust võib tekitada depressioon.Pandeemia ajal on depressiooni haigestumine hüppeliselt tõusnud.Kergematel juhtudel aitab D vitamiin.
Depressiooni pole olemas23. november 2020, 19:22
Vaat depressioon on nüüd kohe raudselt liialdatud moehaigus. Kui miski on välja mõeldud, siis depressioon. Lihtsalt natuke kehvem tuju mõnikord on normaalne. Tuleb tööd teha ja värskes õhus käia ja pole mingit depressiooni. Kui praegu tööle ei saa, siis tuleb lugeda raamatuid, õppida, kasutada võimalust oma oskusi arendada.