Uudised

„Kõvem, kui mistahes seadus, on su enda südameheadus.“

Sass Henno maskivastastele: kui arsti vajad, ei aita debiilsete vandenõuteooriate seinal jagamine (21)

LISA KOMMENTAAR

Franco29. november 2020, 20:07
Mees, kes ütleb avalikult "debiilsete vandenõuteooriate" on sama tõsiseltvõetav kui...ei, koerajunn on tõsiseltvõetavam. Tavaline järgija, oma peaga ei suvatse mõelda. Ehk võiks oma loba kontrollida väheke. Edu vaktsiini tarvitamisega!
Hooliv29. november 2020, 09:26
On ikka nii olnud, et inimesed on haiged. Need haiged peavad olema kodus ja end ravima või raskemal juhul haiglas, kus arstid neid aitavad. Haiglas on mask ehk enesestmõistetav, aga et nelja protsendi haigete inimeste tõttu peavad kõik terved maski kandma ja palju teisi piiranguid täitma, on absurd ja mitte meditsiiniline nõue.
Üks huvitavamaid26. november 2020, 22:49
maskivastaste väiteid on see, kuidas maski kandes aju kärbub hapnikupuuduse tõttu. Huvitav, kas arstid, eriti kirurgid, kes oma töö tõttu peavad pidevalt maske kandma, on kõik kahjustatud ajudega?
Franco29. november 2020, 20:13
See ei ole tõesti kõige huvitavamate seas. On palju huvitavamaid tõdemusi. Aga kindlasti ei kärbu aju, see pole võimalik ilmselt. Küll aga on palju kokkupuuteid maskikandjatega, kes ei suuda oma peaga grammigi mõelda. Seisin poes kassas, minust järgmine inimene seisis...alles riiulite vahel. Ja ta ei olnud üksi. Seal nad seisid - kõigil maskid peas ja hoidsid ehk vaid 20cm vahet. Hirmnaljakas vaatepilt!!! :D Silmad punni, näod peidus, seisid puntras seal :D Teine hea näide oli, kevadel, kui maski polnud veel populariseeritud...
Franco29. november 2020, 20:16
...vanamees käratas mulle,kas eile olen sündinud, "joone taga peab seisma", nooh viisakusest seisin siis, muiates. Pärast maksmist asus vanamees toidukraami kotti laduma, külg-külje kõrval täiesti võõra mehega ja nende näod olid isegi paaril hetkel 20-40cm kaugusel. Lühidalt: maskikandjad on ülereageerijad ja parim kingitus valitsusele. See pandeemia on arulagedus, muud midagi. Aa ja rahamasin kah. Lahtist pead!
jah25. november 2020, 22:51
samapalju kirjanik nagu mina ameerika president
Maskidest lisaks25. november 2020, 17:29
https://tervis.ohtuleht.ee/1018739/teadlane-murrab-muute-mida-taanlaste-kurikuulus-maskiuuring-siis-tegelikult-naitas
Isiku Vabadus25. november 2020, 14:41
Meedia ja sina Hass Senno pidevalt eksitate inimesi.Valitsusele pidevad etteheited,miks piirid liiga hilja kinni siis lahti.Miks ei saa sõita koolivaheajal Türki ? Miks ei saa pidutseda ööklubides peale südaööd ? jne-jne ! Aga küsiks miks ei ole Martti Kuusiku naisele lubatud raha veel ära andnud ja korterit lubasid kah,valevorst selline ?!?
kapsas25. november 2020, 11:23
Tähtis on inimesed omavahel tülli ajada!
Kaua seda muinasjuttu külvatakse, kuni kõik on pankrotis ja depressioonis v25. november 2020, 10:11
https://www.err.ee/1141495/eestis-on-ainult-koroonasse-surnud-17-inimest Terviseamti just ütles, et koroonasse on surnud 17 inimest ...tema peaks ju teadma täpseid andmeid v mis
Imelik25. november 2020, 10:26
Huvitav, kes sellele faktikommentaarile miinuseid laob? Kas kellelegi ei meeldi, et liiga vähe on koroonasurmana kirjas
Imelikule25. november 2020, 15:31
Vaata imelik, see arv on väike ainult tänu sellele, et inimesed on seni enam-vähem mõistlikult käitunud. Aga see võiks olla veel väiksem. 50 miljoni elanikuga Lõuna-Koreas on umbes samad arvud, sest sealsed inimesed on 50 korda mõistlikumad, kui natuke utreerida - on võimalik reegleid järgides hoida ära nakatumine ja siis võiks elu olla palju vabam, avatum. Aga et mõned siin vabaduse sildi all rumalusi teevad, tuleb valitsusel järjest kraane kinni keerata - st ise te ajate ettevõtjad pankrotti oma hooletu käitumisega. Ma ei saa aru, miks peab lakkamatult pidutsema - see on sisse toodud komme.
Smv26. november 2020, 08:45
Niikaua kui puupea aru saavad.
?25. november 2020, 09:12
Päris kurb on vaadata, kuidas inimesed loomastuvad ja langenud nii labasele tasandile, et hakatakse üksteise kohta arvamust kujundama pelgalt selle baasil, kas kannad maski või mitte. Panid maski ette, tubli oled. Sa oled ju nüüd kaitstud. Mina maski kanda ei saa, miks sa mind automaatselt mingiks mõrvariks ja lamemaalaseks tembeldad? Keelame mulle tervisehoiuteenuse jne. Miks? Sina oled ju kaitstus, sa oled oma maskiga vati sees. Mis õigusega sa ründad mind, kes ma ei saa maski kanda? Miks üldse meedia selliseid asju võimendab? Miks luuakse aina rohkem "MEIE ja NEMAD" kuvandit? Mõelge ka!
Üle poolteise tuhande nakatunu päevas!25. november 2020, 10:55
Leedus kantakse maski sundkorras juba ammu aga sellest pole nagu kasu?
küsmärgile25. november 2020, 15:34
Vabandust, aga miks ei saa? Just siin tohtrid seletavad, et ainult need, kes vajavad hapnikumaski, ei saa. Ja imikud ja lapsed ei pruugi, ning kurtidega suhtlejad. Kui kuulute nende hulka, siis vabandust. Aga muidu, jah, minusuguse südamehaige jaoks olete ohtlik. Tõsi, ma ei käi väljas eriti, nii et Teiega me ilmselt ei kohtu.
.25. november 2020, 08:51
Igasugu sulelised juba võtavad sõna. Arvamusliidrid. Naer saalis.
to .25. november 2020, 09:07
totu ikka naerab iseenda jutu pele. naera terviseks tühjas saalis.
Peavoolumeedia on puudulik25. november 2020, 06:16
Maskide suhtes on seisukohad põhjendatud aga vandenõuteooriaid ei maksa naeruvääristada. Sageli on need osutunud tõeks ja peameedia ei kajasta asju õigesti.
Sageli?25. november 2020, 08:18
Kui need nüüd nii sageli on tõeks osutunud, ehk siis paned siia kolm neli suuremat vandenõuteooriat, mis on tõeks osutunud... Ma siin peavoolu meediat kasutades ei ole seda infot saanud. Tänan!
Yellowbutterfly25. november 2020, 22:56
Ei maksagi naeruvääristada vandenõusid. 9.11 on faktiliselt kinnitatud, et oli sisetöö või näiteks Saddam Husseini keemiarelv, mille pärast Iraaki tungiti.. Relva aga ei leitud jne jne. Mis mind hirmutab on see, et meie kallis peaminister käis juba teist korda Bildenbergi koosolekul kus maailma mõjuvõimsamad maailma asju paika panevad. Seega kandke maski ja minge vooluga kaasa.. Kindlasti vaktsineerige ka ennast muidu ei saa tulevikus türki puhkama sõita.