Eestisse pole vaktsiinid veel jõudnud. Foto: Erki Pärnaku
Uudised
18. detsember 2020, 14:48

PETTURID JUBA TEGUTSEVAD! Inimestele pakutakse telefoni teel koroonavaktsiini

Perearstid hoiatavad petiste eest! Petturid helistavad inimestele ja pakuvad neile telefoni teel koroonavaktsiini, aga praegu veel ei ole COVID-19 vaktsiinid Eestisse jõudnudki.

Kui riskirühmade vaktsineerimine algab, siis tõenäoliselt ainsad, kes selle osas helistavad, võivad olla inimese perearst, pereõde või keegi teine meditsiinitöötaja, kellega inimesel on juba varasemast ravisuhe olemas.

2021. aastal ei ole tasulist COVID-19 vaktsiini, kõik vaktsineerimised tehakse riigi kulul. Ärge minge petiste õnge!

Perearstide seltsile on teada inimene, kellele pakuti koroonavaktsiini, mis lubati talle koju saata. Enne oli samalt numbrilt pakutud tallatugesid... Õnneks inimene keeldus pakutud "vaktsiinist". 

Eile, valitsuse iganeljapäevasel istungijärgsel pressikonverentsil  kinnitas sotsiaalminister Tanel Kiik, et vaktsineerimisega ollakse valmis alustama juba 27. detsembril.

"Praeguse seisuga on Eestisse jõudmas vaktsiinid juba sel aastal. Töö käib selles suunas, et alustada vaktsineerimist 27. detsembril, kuid see kõik sõltub Euroopa ravimiameti müügiloast," rääkis Kiik.  "Eesti riigis on enne jõule selleks võimekus olemas."