Uudised

Uuritav surmajuhtum pole vaktsineerimishuvi märgatavalt vähendanud (5)

LISA KOMMENTAAR

5. märts 2021, 06:29
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
так держать 5. märts 2021, 09:07
Aga teised tegutsevad siis edasi samadel alustel
Paluks5. märts 2021, 00:15
arstidel mitte kommenteerida seda surmajuhtumit, kuna nad ise kõik on saanud Pfizerit ja Modernat.
Urmas4. märts 2021, 21:05
"„Lõpetasime just palehigis vaktsineerimise. On küsitud, aga kurtma hakanud ja ära läinud ei ole keegi,“ võttis enda neljapäevase tööpäeva kokku Eesti Perearstide Seltsi esinaine Le Vallikivi." Millisest palehigis vaktsineerimisest käib jutt kui alles mõned päevad tagasi oli artikkel, kus perearstid tahavad süstida, aga mida ei ole, on vaktsiin. Oeh, elu nagu omaaegses Nõukogude Liidus- on väikesed valed, on suured valed ja on statistika.
Urmas4. märts 2021, 20:57
"Kolmapäevane uudis noore inimese kahtlasest surmast peale AstraZeneca koroonavaktsiini saamist pani muretsema, mis saab eestlaste vaktsineerimistahtest. 24 tundi pärast traagilise juhtumi avalikukstulemist jätkus kõik siiski vanaviisi." Kas seda varianti ei ole, et vaktsineerimisele tulnud ei olnud sellest surmaga lõppunud juhtumist uudist veel lugenud?
Järelnähud4. märts 2021, 17:58
Südamlik kaastunne lähedastele kõigepealt!! Aga see on küll täielik valeinfo ja ajupesu, et inimesed seda surmajuhtumit tõsiselt ei võta. Täna just paljude töökaaslastega sai räägitud ja nemad küll ei lase seda mürki endale sissesüstida peale sellist kurba lugu. Vale vale otsa!!