Uudised

MOLEKULAARVIROLOOG: hoidkem koroonaviiruse paljunemist tagasi niipalju kui võimalik! (6)

LISA KOMMENTAAR

Sain aru, et31. märts 2021, 15:33
Hoidke koroonaviiruse ajal paljunemist tagasi niipalju kui võimalik!
Enam ei ole midagi teha9. märts 2021, 17:01
Avastati uus Austraalia - känguru mutatsioon, see hüppab kohapealt 12 meetrit et uut ohvrit nakatada. WHO ei tea mida teha!
Pets9. märts 2021, 17:09
Siis ju 2+2 ei tööta enam
9. märts 2021, 15:35
Lõpetage alusetu paanika külvamine. Mitmed toimivad rohud on olemas, . Kui meie arstid tahavad vabatahtlikult ravimitööstust nuumata ja teevad kõike, et kulud oleks võimalikult suured, ei tähenda veel seda,et mujal ei tahetaks ja ei osatakas ravida soodsalt ja efektiivselt. Venemaa sai koroona kiiresti langusesse sellega, et inimesed tarbivad ennetavalt väikses koguses verd lahjendavaid aineid. *Sellega on tagatud nii kopsu- kui ajutüsistused. Põevad koroona kergelt läbi, antikehad on olemas ja ei pea raha ja tervist raiskama "vaktsiinide" peale. See on 1000x odavam kui meie meetmed.
Peetrus9. märts 2021, 14:42
Üldsus, intelligents, tavaline tööinimene, pensionär saavad teha vaid üht - nõuda peavoolumeedialt (ERR näiteks) ja kõikidelt asjaosalistelt, kes selle koroonahulluse kommenteerimise ja numbrite edastamise taga seisavad - absoluutset tõendit analüüside ja vettpidavate otsuste kohta - MILLEGA on põhjendatud kättejõudnud eriolukorra kehtestamine. Kõik, mida sellises mastaabis korraldatakse riigi kodaniku normaalse elu muutmisel, vajab tõestust, analüüsitud põhjendusi seadusega kehtestatud korras. Sellised asjad peavad olema läbipaistvad. Vastasel juhul me elame kas kommunismis või fashismis.
Hooldekodu juhataja9. märts 2021, 14:29
Ärge käige katkiste kummikutega poriloikudes!