Pilt on illustratiivne.Foto: Vida Press
Uudised
1. aprill 2021, 09:24

Arst hoiatab MMSi joomise eest: see ei hävita vähirakke ega tapa koroonat. See on mürgitamine! (13)

Viimasel ajal levivad reklaamid, justkui kurikuulsa MMSiga saaks ravida koroonat. „MMS ei ole imerohi. See ei ole mingi elueliksiir, ei tekita ta imelist tervenemist, ei hävita vähirakke, ei tapa COVIDit. See on basseinipuhastuslahus," hoiatab onkoloog-hematoloog Mariken Ross sotsiaalmeedias. Valgendi ei ravi ühtki haigust. 

Mariken Ross kirjutab oma Facebooki-lehel, et ta ei suuda ise ka uskuda, et peab kirjutama inimestele soovituse, et ärge jooge desovahendeid.

„Aasta on 2021. Aastal 2009 olid Eesti õpilased PISA testides 13-14 kohal.

Möödunud aastal olid nad teaduses ja lugemisoskuses esimesel kohal.

Ja aastal 2021, 31.03 kirjutan ma tõsimeeli postitust sisuga „ärge jooge desovahendeid".

MMS ei ole imerohi. See ei ole mingi elueliksiir, ei tekita ta imelist tervenemist, ei hävita vähirakke, ei tapa COVIDit.

See on basseinipuhastuslahus.

Foto: Martin Ahven

Inimorganismis PUUDUVAD MMSil positiivsed toimed.

Kui  tahate oma kehale midagi head teha, lõpetage karastusjookide tarbimine, vähendage pestitsiididega töödeldud puu-ja juurvilju, eriti mittekooritavaid, jälgige toitudele ja maiustustele lisatud säilitus- ja värvainete koostist ja kogust ning hoolitsege, et teie dieet sisaldaks kõivk vajalikke toitainete gruppe ning piisavalt puu- ja köögivilju, neist osa vähetöödeldud või üldse kuumtöötlemata kujul.

Ärge asendage eelnevat tegevust valgendi joomisega.

Samal teemal kirjutisi on ka eestikeelsena võimalik täitsa lihtsalt leida, näiteks googeldades märksõnu MMS koostis - juba esimesel kahel lehel on üsna mitu toredat lehte, mis viitavad selgelt, miks MMSi reklaamtekst on keskkoolitasemel keemia- ja bioloogiateadmisi omades täielik ajuvabadus.

Arstina töötatud aastate jooksul on mu patsiendid joonud petturite manipulatsioonide tõttu küll petrooleumi, kasekäsnalahust,  spetsiaalseid vähivastaseid eliksiire, liitrite kaupa soodavett, tooreid mune, uriini, "erilisi hiina taimeteesid" jnejnejne.

Seni ei ole ma imet näinud, aga eks alati jääb lootus, et kunagi näen.

Aga kui ma eelpoolnimetatute (no olgu, v.a petrooleumi) puhul jään viisakalt lahkarvamusele, aga  mitte rängalt konflikti, siis MMSi puhul ma tõmban piiri.

See on mürgitamine.

Täpselt samal põhimõttel võiksin ma müüa arseenikapsleid ja väita, et need ravivad kõike.

Ärge pange tähele, kõhuvalu, kõhulahtisus, peapööritus, aa, ja vabandust, unustasin mainida, surm, on täiesti normaalsed kõrvalnähud. See tähendab, et keha puhastub.

Ülikoolis õpetati, et anentsefaalia on eluga kokkusobimatu seisund.

Vajaksin tõestust.....