Hea nõu

DR VASSILJEVI NÕUANNE | Mida teha, kui ülekaalulisel inimesel hakkab süda jalutades peksma? (5)

LISA KOMMENTAAR

hülge mö,la19. aprill 2021, 08:50
...Igaks juhuks võiks ju ka perearstil ära käia, kui epideemia läbi, ja... Kuna see veel nn doktori arvates peaks saabuma?
Kui 18. aprill 2021, 16:03
inimene ei talu kerget huumorit, pole vaja ka dr. Vassiljevi käest abi küsida, sest nagunii pole võimalik interneti kaudu ravida. Ei olnud siin ka mingit hirmsat osatamist ja irvitamist vaid mõned päris asjalikud nõuanded.
Delikaatne18. aprill 2021, 14:22
Milleks on vaja selliseid ajuvabasid , pooleldi irvitades teiste murede üle, nõuandeid?. Kas inimesed ise aru ei saa, et too doktor ainult irvitab nende hädade ja tervisemurede üle?! See on lausa solvav. Keegi, veel vähem arstid, ei tohiks kellegi üle irvitada! Paljud hädad, mis pensionieas inimesi vaevavad , on paljuski kaasa a ntud geenidega ja inetu on sel puhul selle üle naerda. Veel vähem arstiametis. Kõik ei saa ega peagi olema piitspeenikesed nagu makaronid, mõnele inimesele on mõningane täidlus samuti kaasa antud , midagi pole parata. See ülekaalulisus on lihtsalt kohatu
Delikaatne18. aprill 2021, 14:26
Kohatu on osatada selle üle, seda tahtsin öelda. Haritud inimene peaks sellist asja vältima. Nagu öeldakse---ega haridus m... i ei riku. 😏
võib olla 18. aprill 2021, 14:58
on mõnele kaasa antud või terviserikkest põhjustatud, aga neid, keda tean, on õgardid. Mõni ütleb, kui süüa ka palju ei tohi, mis elu see on.