Meeled

KOOS SUVEGA SAABUB KA DEPRESSIOON? Siin on viis head lahendust, mis aitavad leida elurõõmu! (4)

LISA KOMMENTAAR

Kevade ootus3. juuni 2021, 15:56
No nüüd lõpuks on lisatud mu esialgne komme ntaar ka. Ei tea, kus see siis alg uses oli? Täiesti tühi oli kommentaaride koht.
Kevade ootus! 3. juuni 2021, 15:49
Mis depressioon? Mis depressiivset saab siis olla, kui on saabumas ilus, õiterohke kevad!!!!!? Siis saab v a id rõõmus olla ja rõõmust a da, et on möödas see raske aeg koos viirusega,, eksamitega, sugulaste surmadega ja kõihe muuga mis möödas on! Ja tuleb uus, mis rõõmu toob----ilusad lilled , taevasina,. rohelus, veevulin, päiksesära, kevadised õiepungad, valged ööd, jaani päev jne. On ju põhjus t kõige selle üle rõõmu t unda! Polegi põhjust depressioonis olla!
Kevade ootus! 3. juuni 2021, 15:35
Ma kirjutasin ilusast kevadest ja isegi see ei sibinud? ! Mida te siis t a hate, moded? Absurdne!
Kevade ootus3. juuni 2021, 15:33
Kuidas nii?! Peaks just vastupidi olema----kergendusxet on vabadus piirangutest, sellest raskest covidi a j a st., õpingutest, õppimisega seotud. pingelisest ajast,, koroonaga seotud raskest ajast ja kogu talvine koorem õlult maha langenud! Ees on ilus lilleline ja muretu, valge ja palju kergem aeg sinise taeva ja ilusate roheliste kaskede ga. Meelespeade, nurmenukkude, margareetade, kullerkuppudega.Õunapuuõite,kirsiõite, toomingaõite--aeg,, võililleõite ilus kolla ne. rohelisel murul. Kuhu siin see depressioon veel mahub?!! See on täiesti välistatud! Ilus aeg!!!!!