Uudised

Koolidirektor: „Haridusminister võiks rohkem tähelepanu suunata noorte vaktsineerimisele!“ (9)

LISA KOMMENTAAR

atleet23. juuli 2021, 08:57
Sa noormees jäta kaaskodanike lapsed heaga rahule!
Teen ettepaneku.22. juuli 2021, 18:01
Kõige lihtsam oleks paralleelklassid vaktsineerituse alusel ümber komplekteerida - poogitud ühte õppegruppi ning vabad ja julged teise. Haridusteenust saaksid kõik võrdselt. Õpetaja teaks aga konkreetese tunni metoodika veidi erinevalt üles ehitada + ka ennast teadlikumalt kaitsta (maskiga või ilma). Sel juhul häiriksid ka distantsijäämised üldist õppeprotsessi vähem. Kui riik alustab eristuste rakendust, siis miks mitte ka kool. Lapsedki õpiks ühiselu vabadusi nautima isikliku vastutusvõtu alusel. See eeldaks muidugi ka koolijuhti, kes mõtleks lahenduspõhiselt ning tunnistaks pandeemia ohte.
Room22. juuli 2021, 14:17
Miks räägitakse koolide puhul ainult laste vaktsineerimisest? Koolis on ka õpetajad, söökla töötajad. Kas vaktsineerimata kokk ei ole siis lastele ohtlik, eriti vaktsineerimata lastele?
üks 22. juuli 2021, 10:41
nädal käivad koolis vaktsineeritud ja teine nädal vaktsineerimata.Milles probleem ja teste tuleks teha kõigile, ole vaktsineeritud või mitte.
Jüri21. juuli 2021, 18:27
Enne vaktsineerimiste algust polnud koroonasse Eestis surnud ükski laps. Laste vaktsineerimisega on olukord kardinaalselt muutunud - on surnuid, rääkimata tõsistest tüsistustest. Kahjuks amet ei anna koolidirektorile mõistust. :(
....21. juuli 2021, 17:57
Sonkige oma lapsi! Teiste lapsed jätke rahule!
Allar Veelmaa21. juuli 2021, 18:47
Need lapsed pange siis sellisesse kooli, kus teised ka vaktsineerimata. Kogu aeg rõhutakse ÕIGUSELE, on ka KOHUSTUSED. Miks ma pean laskma klassi potentsiaalselt ohtliku õpilase.
Jüri21. juuli 2021, 19:32
USAs juba on kohti (põhiliselt küll veel söögikohad vist, aga küllap varsti ka koolid jms) kuhu vaktsineerituid ei lubata. Tulevikuprobleemiks on ilma oma loodusliku immuunsussüsteemita vaktsineeritud.
@allar veelmaa21. juuli 2021, 21:45
Sa paiguta ennast ka sellisesse asutusse, kus ainult sinusugused vaimupuudega indiviidid resideeruvad! Miks keegi sind üldse klassi laskma peaks võõraste laste lähedale?! Kohustuste hulka ei kuulu ühe terviseriski asendamine teisega ja loterii potensiaalselt fataalse tulemiga!