Uudised

Miks eestlased karantiinile vilistavad? „Igav hakkas!“ (5)

LISA KOMMENTAAR

Kristiina25. juuli 2021, 15:53
Läbipõdenute seltskonnas olijale piisabki hoiatusest sest ohtu pole. Mina liiguks ümber kortermaja mis ei ole avalik tee.. Kuid ma nii kergelt ei pääseks ja olen tõenäoliselt 2 päevaga siruli diabeedi tõttu ja vaktsiini ei ole ka. No EMOsse läheks ise jala ratastooliga 1km kodust. Siis kui veel istuda kuidagi jaksab ja silm seletab. Apteeki testi andma minnes ka kui veel midegi õieti polegi verevedeldajaid hankima.
Kristiina Allekõrs25. juuli 2021, 22:50
Kortermaja ümbrusest kaugemal just ei läheks. Apteegi käib siis kui kahtlusega testi lähen. Sel juhul mask 2-3 minutit ja trepikojas ja apteegis. EMOsse nii kui on 38 plavik,nõrkus kus WCsse käimine raske ja puldi juhtimine ja istumine juba ränk. Ilma bussita muidugi. Kiirabi seisundit diabeetikuna ja verevedeldajaid kõrivaluga võtmata kukun hingamisapraadi alla või suren ära diabeedi tõttu.
vilistada on kena25. juuli 2021, 13:21
Eestlane on vaba metsarahvas viimaseid päevi metsadega
Vari25. juuli 2021, 12:16
Vaktsiinivastased lamemaalased jälle söiduvees. Teiesuguste ignorantide pärast on viiruse levik jälle laienenud. Ainult irisete kui piirangud peale jälle pannakse Koroona positiivsetele peaks maksimum trahvi kohe välja kirjutama, noomimusest pole kasu. See on kuritegu oma kaaslaste suhtes keda teadlikult nakatatakse, neid peaks lausa kriminaalkorras karistama
Tukiloputaja26. juuli 2021, 07:52
Tead, trahvist on äkki vähe ehk peaks kohe maha laskma? Kust palatisse sa nüüd jalga lasid? Sa võid olla vaktsineeritud, aga haigestuda võid ikkagi, no ja oledki positiivne. Kas oled nõus oma kukrut kergendama sellisel juhul? Vaevalt.