Uudised

REOVEEUURING: koroonaviiruse levikuga paistab valusalt silma Lõuna-Eesti (8)

LISA KOMMENTAAR

...5. september 2021, 01:28
Tallinnas Lasnamäel oli nädal tagasi igasuguseid avalikke üritusi, kus tõendeid polnud vaja ja palju inimesi tihedalt koos ning siiani on mõnel välial peale koole ja lasteadu rohkearvulised (korraga dadades) ajaveetmised.
Kristiina3. september 2021, 23:42
Päästke meid maski terrorist nagu ka passist. Läbipõdemine on parim.
Mõni teadlane3. september 2021, 20:42
võiks uurida vaktsiinipassi omanike nakkusohutust. Ei tohiks ülejõu ülesanne olla.
Altpere Kalju3. september 2021, 17:51
Ma ka Lõuna- Eestist pärit ja käin ikka põõsa all põit laskmas, aga põle seda va karoonapisikut märgand, võib- olla keset päivä ei näeki, proovin täämpä üüsel uvvesti, äkki helendas.
Vaktsineerimisel öelge tõde!!!! 3. september 2021, 17:28
Pole ju midagi imestada!!! Üle Narva silla tulevad Venemaalt Eestisse ja Lõuna--Eestis samuti--üle Valga--Valka piiri ja Peipsi jä rve!!! Ei aita siin piirivalve ka! Kä iakse sugulastel külas ja vastupidi ka. Töö l samuti. Ja on ju öeldud lugematuid kordi, et VAKTSINEERIMINE EI GARANTEERI NAKATUMIST JA NAKATAMIST!!! VAKTSINEERITUD INIMESED nakatavad teisi enda ümber ja nakatuvad ise samuti!!!!!!! Miks ei ole seda vaktsineerimisel inimestele öeldud??? Muudkui käivad igal pool julgelt ja nakatavad teisi inimesed veel!!! Mittev aktsineeritud inimesed ei riskigi igal pool käia!!!!!
Tahaks teada3. september 2021, 16:39
Ootaks Tartu ülikooli juhtivate teadlaste seisukohta, miks üks kõige kõrgema vaktsineeritusega linn on kaardil vaat-et kõige punasem, Tartu loomulikult???
Vastutustundetu minister!!!! 3. september 2021, 17:35
Raske arvata!! Tartusse on üle Eesti ju igast ilma kaarest inimes i õppima läinud!!!!! Ja nii on ka vaktsineeritud inimesi sinna kokku kogunenud!!!! Aga VAKTSINEERITUD inimesed nakatavad iseenda teadmata teisi!!!! Ja Kiik julgeb öelda, et vaktsineeritud inimesed ei pea maski kandma!!!!!!!!! Vastutustundetu minister!!!? Riskib teiste inimeste tervisega!!!!
Koorona levitamise pass3. september 2021, 20:33
Härra Kiik lihtsalt üritab iga hinna eest vaktsiinipassi ideed kaitsta - raske on tunnistada, et vaktsiinipass on täielikult läbi kukkunud. Vist isegi tehti otsus, et kui peres on keegi nakatunud, siis vaktsineeritud pereliikmed ei pea karantiini ega isolatsiooni jääma, vaid võivad minna koroonat edasi levitama. Seee viimane väide võib küll ka vale olla, aga uudistest ma nii kuulsin. Kui keegi täpsemalt teab, võib parandada.