Hea nõu

TEADLANE SELGITAB: miks on vaja vaktsineerida 12aastast last? Kas see pole kahjulik? (9)

LISA KOMMENTAAR

15. september 2021, 12:52
Nagunii kinnimakstud teadlane.
15. september 2021, 12:49
Kuna see gripp ei ohusta noori siis pole laste nn vaktsineerimine vajalik. Jätke lapsed rahule!
Tunnen nagu enne koroonat!!! 15. september 2021, 10:03
Aga kui inimene ei teagi, et tal kuskil sees vähk on? On vbl mingil ajal kontrollis käinud ja siis ei leitud, aga peale seda ehk on teinud, aga ta ise veel ei tea???? Mis siis? Mina isiklikult ei näe vajadust ega mõtet vaktsineerida, sest elan maal, kus on väga rahulik elu. Olen ettevaatlik, hoidun lähikontaktidest, pesen korralikult käsi, kannan poes maski ja liigunpalju värskes õhus(käin jalutamas), söön puuvilju, rahva rohkeid kohti väldin, hoian poes distantsi jne. Pealegi tunnen end sama tervena, kui enne koroonat!
Tunnen nagu.... 15. september 2021, 10:05
Sry, tekkinud, mitte teinud.
Meelis Ka15. september 2021, 09:54
Teaduri põhjendus: "Võimalikult laiapõhjalise vaktsineerimisega lõigatakse läbi viiruse nakatamisahelad." Lugupeetud teadur võiks vahepeal korraks aknast välja vaadata ja saada aimu, mis reaalelus toimub. - Isegi ametlik propaganda möönab, et vaktsiinid nakatamise eest ei kaitse. - Laste puhul on koroonahaiguse raske põdemine väga harv. - Terve ilm on täis "vaktsiini"tüsistustega inimesi, kelle olemasolu ja arv maha vaikitakse. - Uuringutulemused (noorte) inimeste järglaste saamise võime kahjustumise kohta koroona"vaktsiinide" tagajärjel peaksid üliettevaatlikuks tegema.
vanaema15. september 2021, 09:31
See pole ju mingi selgitus MIKS? Kui ise midagi ei tea ja pole kindlaks tehtud.
Tiiu15. september 2021, 09:19
kui sellest vaktsineerimisest midagi kasu ei ole,siis miks seda nõutakse.Seda oli ju näha-kõik vanadekodu elanikud vaktsineeriti,kuid ikkagi suri kolm saadud nakkusest.Palun selgitage,milleks mulle vaja veel kolmandat süsti,kui kaks nagunii ei aita. See küsimus oleks meie valitsusele ja Terviseametile? Samuti miks peaks vaktsineerima 12 aastast alates,kui keegi ei tea,mis sellest üldse kasu või kahju edaspidi on?
Hmm15. september 2021, 08:56
Kõik arusaadav, aga kuni selgitusi jagab üle 30 aastane, lastetu meesterahvas, siis mind kuidagi ei saa lõpuni selle vaktsiini ohutuses lastele, veenda!
Meelis Ka15. september 2021, 08:55
"Vaktsiinide" koostis on patendi ettekäändel salastatud ja inimestel pole aimugi, mida nad sisse süstivad. Naiivsemad lihtsalt usaldavad siinkohal ametlikku meditsiinisüsteemi ja nn teadust. Aga ei peaks usaldama. Kuritegeliku süsteemi poolt naljatamisi "vaktsiiniks" nimetatava olluse koostist saab uuringutega kindlaks teha. USAs on seda tehtud, viide siin: https://www.eestivabaks.ee/usa-teadlased-kinnitavad-grafeenoksiidi-olemasolu-koikides-cov-vakt/ Küsimus: Kas selgelt mürgise koostisega segu manustamine organismi on tark või loII tegu?