Sisuturundus
13. oktoober 2021, 10:25

KATSE | Kuidas ma kaotasin tänu infrapunamatile 14 päevaga kolm kilogrammi!

Olen kuulnud, et viimasel ajal räägitakse üha rohkem infrapunamatist ning selle kasulikest toimetest. Kui varasemalt ma sellesse teemasse väga ei süvenenud, siis soov infrapunamatti ise proovida tekkis pärast seda, kui sõbranna sellega päris mitu üleliigset kilo kaotas.

Leia artikli alumises osas ka sooduskood.

Zlimline inframatt on tõhus toksiinide väljutaja ja terviseparandaja, mida peetakse üheks viimase aja kõige efektiivsemaks uueks kaalulangetuse viisiks. Tänu infrapunamatile väheneb tselluliit märgatavalt, näolt ja kehalt kaob paistetus, nahk muutub elastsemaks ja siledamaks ning unekvaliteet paraneb. Uhked lubadused, kas pole? Eks ole näha, kuidas see kõik minu peal toimib…

Kuna kohe esimese asjana Zlimline’i koju osta ei tahtnud, otsustasin selle kaheks nädalaks laenuks võtta – sest just kaks nädalat on see aeg, mil peaks olema esmaseid tulemusi näha.

Zlimline näeb veidi magamiskoti moodi välja ning sinna pugemine tekitab sarnase emotsiooni. Nagu oleks keset vihmast sügist matkama läinud! Kui esimesel korral oli sinna sisse pugemine natuke ebamugav, siis iga korraga läks see järjest hõlpsamalt.

Mina seadsin end lamama diivanile teleka ette. Panin käima oma lemmikseriaali ning esimesed 45 minutit läks üsna hoogsalt. Viimasel 15 minutil hakkasin juba nihelema – kuna olen aktiivne inimene, tahaks ikka tegutseda, mitte diivanil lamada. Mis siis, et teen seda ülla eesmärgi, kaunima ja tervema välimuse, nimel.

Loomulikult oli infrapunamati kookonis üsna palav (temperatuur tõuseb kuni 74 kraadini) – olin selleks aga valmistunud, avades akna tuulutusrežiimile. Kuna infrapunamatti õhk ei pääse, on see näiteks infrapunasaunast kolm korda tõhusam. Infrapunakiirgus kandub nähtamatute valguslainetena läbi õhu ja soojendab otseselt, ilma ümbritsevat õhku kütmata. Soojenevad nahk ja nahaalused koed. Infrapunakiirgus põletab nahaalust rasvakihti ja viib toksiinid kehast välja.

Kerge ebamugavustunne püsis ainult esimesel katsetuspäeval – mida päev edasi, seda rohkem ma harjusin. Kui möödunud oli ligi pool katseperioodist, hakkasin märkama muudatusi. Mitte veel kaalus, sest otsustasin kaaluda ennast alles perioodi lõpus. Panin tähele, et minu söögiisu oli teataval määral vähenenud, nahk pehmem ja uni mõnusalt sügav.

Kui kaks nädalat oli möödunud, oli aeg end kaaluda. Alustasin 65,1 kilogrammi pealt ning 14 päeva möödudes oli kaal 62,4 kilogrammi. Kadunud oli peaaegu kolm kilo, lisaks olid mõõdud vähenenud! Kui nii mõnigi inimene tõmbaks selle peale nina kirtsu ning väidaks, et kolm kilo kahe nädalaga pole nii palju, siis mina tuletan meelde: ainus, mida tegin, oli päevas tund aega infrapunamati sees lamamine ja teleka vaatamine! Mitte ühtegi trenni ega iseenda piinamist dieediga! Fenomenaalne!

Pole imestada, et Zlimline infrapunamatt on pärjatud Buduaari Ilulemmik 2021 tiitliga – see tõesti on väärt toode, mille plaanin ka koju soetada! Minu eesmärk on kaotada vähemalt kuus kilo, nii et pool on veel minna. Igal juhul soovitan kõigile!

Tekkis huvi? Vaata täpsemalt SIIT! Sooduskoodiga Õhtuleht saavad kiiremad 49 eurot allahindlust!