Uudised

Koroonavaktsineerimiste arv kasvas eelmisel nädalal oluliselt (8)

LISA KOMMENTAAR

Virve25. oktoober 2021, 15:02
Väga hea, et võimalus perearstikeskuses vaktsineerida, mina lähen kindlasti kolmandat süsti saama ja töökohast läheme kõik, sest oleme sellises ametis, kus on see vajalik. Samas mitte keegi pole meid sundinud.
näha25. oktoober 2021, 13:10
jah.Sellest alates rohkem haiglates ja rohkem surmasid.
Valelootused!!!! 25. oktoober 2021, 12:35
Vaktsimsest hoolimata võivad ikkagi inimesed nakatuda!!!!! See, et AINULT kerged nähud tekivad, on öeldud tagamõttega, et inimesed ikka rohkem ja rohkem end vaktsineeriks!!!!! Peetakse rumalateks nagu inimesed ise ei oskaks järeldusi leida!!!!Tegelik elu tõestab , et vaktsimisele õhutajad eks ivad!!!!!
Ärge andke inimestele valelootusi, et kui nakatuvad, siis ainult kerged nähud tekivad!!!!! 25. oktoober 2021, 12:29
Pole mõtet anda inimestele valelootusi, et kui nakatudki vaktsist hoolimata, siis põed kergelt!!!!! Tegelik elu näitab ja tõestab vastupidist!!!!!! Mitte ALATI ei põe inimesed kergete nähtudega, on ka vastupidi - - - hoopis rasked haigusnähud on ilmnenud!!!!! Ja mitte vähestel!!!! Seda ei garanteeri, et vaktsineerit ult EI NAKATU JA ET NAKATUMISEL AINULT KERGELT PÕED!!!!? SEE ON NAGU LOTERII!!!!
Tiiu25. oktoober 2021, 14:59
Jah olen vaktsineeritud 2 korda, nakatusin 6 kuud peale seda , aga väga kergelt, et peaaegu ei tundnud midagi peale kerge nohu ja köha. Möödus 2 päevaga ja mina olen väga õnnelik, et nii läks. Palun minge vaktsineerima, kellel vähegi aru peas on!!!
Nakatudes võivad tekkida ka rasked vaevused,mitte kerged!!!!! 25. oktoober 2021, 12:21
Ja varsti on VEELGI ROHKEM neid vaktsitud haigeid haigeid!!!!! Arstid ja õed tekitavad ise enda le rohkem tööd selle vaktsisele õhutamisega!!!!!!! Seda ei saa keegi gara nteerida, et kui uuesti nakatud, siis need vaevused on just kerged ja saad varsti terveks!!!!! See on LOTERII!!!! VÕIB minna nii ka hoopis naa!!!!
Smv25. oktoober 2021, 12:15
Vaxige jah ennast iga4 kuu tagant kuni tekib vaktsiini residentsus
@Smv25. oktoober 2021, 18:49
See sõna on resistentsus, mitte residentsus. Kui ägedaid võõrsõnu tahad tarvitada, siis hari end veidi.