Hea nõu

Lisatud video ja soovitused!

Perearst Madis Veskimägi koroonakriisist: „See, mis on juhtunud ja tulemas, on ületanud ka halvemad kujutlused.“ (35)

LISA KOMMENTAAR

Meelis Ka28. oktoober 2021, 01:26
Lp Madis Veskimägi, Teie toodud punktidest vähemalt osadega ei saa nõustuda. Näiteks 27.okt ametlik uudis (lipsas korraks läbi, hiljem eemaldati): suri 6 inimest, nendest 4 topeltvaktsitud. Jääb hämaraks, kust on pärit Teie tervest kriitikameelest vaba suhtumine kogu koroona- ja väktsineerimisteemasse. Soovitaksin hankida rohkem infot kogu maailmast - nii väktsineerimise tagajärgede, riikide statistiliste näitajate kui ka koroonaravimite uuringutulemuste kohta. Minu arvates tuleks ükskõik millisel erialal, eriti meditsiinilisel, püüda olla objektiivne ja mitte alandada end propagandistiks.
28. oktoober 2021, 00:11
Üks suur probleem paistab olevat see, et paljud inimesed kardavad kohutavalt süsti. Hirmu süvendab see, et igal õhtul näidatakse ETV-s vähemalt 10 korda, kuidas süstal kellelegi käevarde torgatakse. Ehk oleks kasulik rääkida ka sellest, et see süst ei ole mitte mingil moel valus. Paljud on öelnud, et pole arugi saanud, et süst juba tehtud.
Meelis Ka28. oktoober 2021, 01:35
Lisaks võiks rääkida ka sellest, et tsüankaaliumisüst ei ole üldse valus. Miks seda siis karta? Tõsi, väike vahe siin on: kuigi paljud pole öelnud, et pole arugi saanud, et tsüankaalisüst juba tehtud. Koroonaväktsiin mõjub aeglasemalt, jõuab enne minekut veel kiita.
Jah27. oktoober 2021, 20:29
Meditsiiniajalugu tuleb lugeda. Veel hiljaaegu ei ravitud nakkushaiglas teisi haiged. Nakkushaiglad olid eraldi ja teised haiglad olid eraldi. Kus on nakkushaiglad, et inimesi ravida. Veel lähiajal olid nad olemas ja viiruste leviku ajal pilgeni täis. Nüüd on võetud nakkushaiglatesse teisi haigeid juurde ja ollakse pahased, kui teisi ei saa ravida, tuleb nakkushaigustega tegeleda. Kuidas on võimalik elada nii, et meditsiiniajalugu ei tunne ja sellega ei arvesta. Tahan kuulda plaani, et nakkushaiglates ei tegeletaks teiste haigetega.
Ole27. oktoober 2021, 19:31
mureta,läheb hullemaks!
Soomlane27. oktoober 2021, 17:08
Enne ei vaktsineeri, kui... oot, ma olen juba vaktsineeritud nagu mu kogu pere juba suvel, kohe kui oli võimalik. Pole meil häda midagi, kõik on korras nagu Norras ja saame vabadust nautida. Soovitan ka meie armsatele lõunanaabritele.
Soomlane27. oktoober 2021, 19:48
Heh - vaadates miinuspunktidele võib kahjuks järeldada, et paari - kolme nädala pärast Eestimaa on täielikult lukus ja haiglates hakatakse sorteerima kes saab veel elada ja kes mitte. Aga seda saadakse mida tellitakse; edasi Kentuki poisid oma valitud teekonnal.
tule taevas appi 27. oktoober 2021, 14:50
eestil on peanõiad ja nyyd on peaarst ka?
27. oktoober 2021, 13:54
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kuule27. oktoober 2021, 14:50
kas sa ise juba ära ei tüdine sellest mõttetu katsejänese jutu kordamisest?
Realist27. oktoober 2021, 13:42
Kulla Veskimägi. Väljapakutud meetmed on õiged, kuid lootusetult hilinenud. Probleemide algust tuleb otsida tervishoiu ametnike-spetsialistude ja Valitsuse valedest vaktsiinidega seoses. Seda vassimist pole tänaseni lõpetatud. Täna haigestuvad vaktsineeritud haiged samuti raskelt ja surevad viirusesse, kuigi rahvale maalitakse jätkuvalt vaktsiinist päästvat pilti. Kõrvaltoimetest tulenevad kahjud on endiselt teatud seltskonnale tabu ja meedia kirjutab hoolega mittevaktsineeritutest, nende nakatumisest jms.
27. oktoober 2021, 13:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Samuelile27. oktoober 2021, 13:35
Kas oled kindel kõik need spetsialistid,teadlased ja need videopöördumised on siiski teinud ikka ausad inimesed.Ma usun,et pigem tegu soolapuhujatega.
To: Samuel27. oktoober 2021, 13:38
Sest sisuliselt ei oskagi nad mitte midagi vaktsiini suhtes lahata kuna ülemaailmselt on juba algusest saati tunnistatud, et see nn vaktsiin ei ole mingi vaktsiin vaid katsetamisjärgus preparaat, mis tekitab kohe päris kindlasti igale inimorganismile mingisuguseid suuremal või väiksemal moel kõrvalnähtusid. Inimene ei pruugi neist aastaid mitte midagi teada ega tunda! Aga vaktsiin toimetab ikka aeglaselt su sees jättes erinevatele inimestele erinevaid jälgi.
To: Samuel27. oktoober 2021, 13:39
Sest sisuliselt ei oskagi nad mitte midagi vaktsiini suhtes lahata kuna ülemaailmselt on juba algusest saati tunnistatud, et see nn vaktsiin ei ole mingi vaktsiin vaid katsetamisjärgus preparaat, mis tekitab kohe päris kindlasti igale inimorganismile mingisuguseid suuremal või väiksemal moel kõrvalnähtusid. Inimene ei pruugi neist aastaid mitte midagi teada ega tunda! Aga vaktsiin toimetab ikka aeglaselt su sees jättes erinevatele inimestele erinevaid jälgi.
To: 13.3527. oktoober 2021, 13:42
Kas sa tõesti usud ja arvad, et maailma tipp-arstid, kes kordavad, et tegu on pooliku, kõigile tundmatu preparaadiga, on soolapuhujad? Need lugupeetud inimesed esinevad enda nägudega, enda nimedega, enda ettevõtete, laboratooriumide, haiglate jne alt. Kas sa tõesti nii naiivne oled, et reageerid ja hakkad endale mingit mürki sisse süstima ainult sellepärast, et Popov või Lutsar taovad sulle 24/7 pähe et VAKTSINEERI!
To:13:3527. oktoober 2021, 13:53
Hästi. Kui tegemist on maailmas sõna võtvate soolapuhujatega, siis SEDA ENAM on võimalus MEIE arstidel, teadlastel siin kiiresti ja häälekalt sõna võtta! Aga nad ei tee seda! Istuvad nagu kuldid rukkis nagu ei teaks, mis maailmas toimub!
hahaha 27. oktoober 2021, 14:55
ikka eriti rumal jutt, et koroonavastane ei ole, vaktsineerimisvastane ei ole, aga vot kiusu pärast ei vaktsineeri, vot kus nüüd näitan valitsusele :))) Meie arstid ja teadlased on lahanud vaktsiini teemat sisuliselt ja teevad seda kogu aeg. Sina ja sinusugused lihtsalt ei viitsi või taha seda kuulata. Jätka jonnimist, see on mõistlik tegevus :))))
Kui madalale veel pollitikud võivad laskuda.27. oktoober 2021, 13:10
Esmaspäevases TV3 uudistes näidati,kuidas memmele oli selga tõmmatud jõleda lausega särk. Eesti arstid on saast.Kuidas saab üks inimene sellisele mõttele tulla ja memmekesele sellise jõeduse selga panna.Mul on kahju,et kasutati memmekest ära.
Ei ole tegu27. oktoober 2021, 15:00
mingi poliitikuga, vaid tegu on provokaatoriga. Selliseid ikka leidub ja meedia ei peaks võimendama selliste inimeste tegusid.
nagu näha,27. oktoober 2021, 13:08
ei suudeta viirushaigusi ennetada, selleks tulebki meditsiinisüsteemi täiendada, et oleks võimalus kõiki inimesi ravida.
Riigikogu,aidake kaasa viiruse pidurdamisele.27. oktoober 2021, 12:53
Minu kommentaar suunati modereerimisele,sest julgesin perearste ülesse kutsuma riigikoguliikmeid koostööle viiruse pidudramisele.Mida siin modereerida.Perearstide liit peaks tegema ka ühisavalduse riigikogule,et hakatakse koostööd tegema viiruse pidurdamiseks.Riigikogu fraktsiooni poolt korraldatav vaktsineerimisvastased üritused ära keelata.
Perearstid peaksid hakkama riigikoguliikmeid kutsuma koostööle viiruse pidurdamisele.27. oktoober 2021, 12:48
Veskimägi oleks pidanud mainima ka seda,et kõik vaktsineerimisvastased üritused ja sellele õhutavad üritused tuleb ära keelata.Nii riigikogu kui ka valitsus peaksid hakkama selle viiruse pidurdamiseks koostööd tegema.
Taat27. oktoober 2021, 12:37
Miks minu perearst mulle ei helista, et "kuule, ma siin vaatan, et sinu haigusajalugu on selline, et võiksid vaktsineerida küll ..."? Selle asemel saadab Haigekassa mulle mingeid sõnumeid kus saab infot vaktsineerimise kohta.
Kuule taat27. oktoober 2021, 14:58
Aga helista ise perearstile
27. oktoober 2021, 12:29
Enne ei vaktsineeri, kui ei saa lugeda Kallase lahkumisavaldust.
hahaha27. oktoober 2021, 14:59
jätka jonnimist :)))))) Väga mõistlik tegevus!
Kle27. oktoober 2021, 18:57
Mul on ka skeem valmis punutud, kuidas Kajast reaalselt lahti saada, aga ma loen õudusega, kuidas organid tahavad advokaate ära osta . Minu variant toimib vist ainult läbi poliitikute. Niiet kes kiiremini ja kõrgemat cashi maksab, saab refist lahti. Isegi juhul, kui paljud seda ei sooviks. Kallas on halb juht ja halbade juhtidega lõpevad eksperimendid ühte moodi- jalajäljega tagumikul.
27. oktoober 2021, 12:20
Enne ei vaktsineeri, kui ei saa lugeda vaktsiiniostulepinguid.
Happy27. oktoober 2021, 12:16
Pole põhjust muretsemiseks - tulevad veel üheksa lainet. Sõltumata sellest vaktsiinist ja vaktsineerimisest. Koroonaga ple sel kõigel midagi pistmist. Küll näeme ja kuuleme sellest veel.
lilli27. oktoober 2021, 12:05
kõik on asjatundjad, kuigi pole kellelgi siin maamunal täit selgust ei koroonast ega neist vaktsiinidest (mõnel ehk ongi, mida me teada ei saa?).
Maimuke27. oktoober 2021, 11:53
Eestis on arvamusliidriteks perearstid. Arenenud ühiskondades võtavad sõna professorid, doktorid ja teadlased.
Päevast päeva27. oktoober 2021, 15:03
küsitakse arvamust Tartu Ülikooli teadlastelt. keda või mida sul veel vaja on? Ja võta teadmiseks, ka arstid on teadlased.
naer publikust27. oktoober 2021, 11:38
kuule veskimägi lõpeta residentuur ära ja siis tule tarkusepärle loopima
Vaatleja27. oktoober 2021, 13:28
Ühes punktis ma küll Veskimäega nõus ei ole. Kuidas ma saan uskuda Tervishoiu ametnikke ja spetsialiste, kui täna räägivad nad üht ja homme täiesti vastupidist. Täna räägivad, et vaktsitud põevad kergelt ja haiglasse ei satu, kuid iga päevaga nende arv haiglates suureneb ja ka aina rohkrem tuleb surmasid. Näib, et järgmine vale hakkab tasapisi murenema ja tegelikkuse reaalset palet näitama.
Vaatleja27. oktoober 2021, 13:28
Ühes punktis ma küll Veskimäega nõus ei ole. Kuidas ma saan uskuda Tervishoiu ametnikke ja spetsialiste, kui täna räägivad nad üht ja homme täiesti vastupidist. Täna räägivad, et vaktsitud põevad kergelt ja haiglasse ei satu, kuid iga päevaga nende arv haiglates suureneb ja ka aina rohkrem tuleb surmasid. Näib, et järgmine vale hakkab tasapisi murenema ja tegelikkuse reaalset palet näitama.
Vaatleja27. oktoober 2021, 13:28
Ühes punktis ma küll Veskimäega nõus ei ole. Kuidas ma saan uskuda Tervishoiu ametnikke ja spetsialiste, kui täna räägivad nad üht ja homme täiesti vastupidist. Täna räägivad, et vaktsitud põevad kergelt ja haiglasse ei satu, kuid iga päevaga nende arv haiglates suureneb ja ka aina rohkrem tuleb surmasid. Näib, et järgmine vale hakkab tasapisi murenema ja tegelikkuse reaalset palet näitama.