Uudised

Pärast koolivaheaega hakatakse nakatunute kiireks avastamiseks koolides läbi viima kiirtestimist (13)

LISA KOMMENTAAR

täna lugesin29. oktoober 2021, 15:08
Kui lapsevanem ei luba, võib laps niisama tundi minna, See muudab kõikide ülejäänute testimise mõttetuks ja kogu sellele kulunud raha mahavisatuks. See on klounaad! Sel juhul ei peaks õpetajad ennast ka testima ja saatma selle kohta keeldunud lapsevanemale teate- mina olen ka vaba, ei testi ja lähen teie lapsele tundi andma.
Jälgin ka28. oktoober 2021, 10:41
neid ministrite sõnumeid. Ja ikka tulen sellise küsimuse juurde: Miks üldse on raisatud aega ja rahalisi ressursse nii paljude "tarkade" koolitamise peale? Proovin vaagida, kaalutleda! Ja saan ikka tulemuseks: "Võta üks ja viska sellega teist"! No ei ole ministritel adekvaatseid sõnumeid!
Miks27. oktoober 2021, 23:41
Huvitav..kuidas kiirtestid koolis on aktsepteeritavad ?muudel juhtudel ju kiirtesti tulemust ei tunnistata
kui see koolilaps läheb kuhugi mujale keda on testitud koolis üle päeva ei või minna mujale29. oktoober 2021, 10:50
Mait27. oktoober 2021, 22:03
Siiralt loodan, et ikka arukad otsused valitsuse poolt tehtaks.. see, et koolis 2 -3 x nädalas neid testitakse, siis kuidas on jah tagatud see, et see kes siis juhtub olema positiivne juba seda viirust koolimajja tulles ei levitanud teistele... Ega lapsi kinni seo ja ega nad ikka ilma järelvalveta teineteisest eemale hoia...lapsed ju...
Carmen27. oktoober 2021, 21:58
See on täiesti absurd..Mitte et ma olen testimise vastu, kuid koguda õpilased koolimajja ja siis hakata neid seal testima - kus on need ruumid kus neid lapsi hajutada, lasta testitulemust oodata? Kes neid lapsi jälgib ja veendub, et nad omavahel ikkagi enne tulemuse teadasaamist kokku ei puutu? Aga kui ilmneb, et on positiivseid testi tulemusi - sellisel juhul on ilmselt viirus koolimajja sisse just selle lapse poolt toodud!! Mina olen nõus lapsevanemana kodus ise oma lapsele kiirtesti tegema.Sooviksin saada testid hoopis endale koju! Seda pean tõkestamiseks. Koolid saavad ikka oma tööd teha!
tohoh?27. oktoober 2021, 21:42
Aga testide tulemused ju ei pidanud tõestama inimese nakkusohutust, nagu valitsus alles hiljuti otsustas! Mis organiga nad küll mõtlevad? Kindlasti pole see pea.
TEADA27. oktoober 2021, 20:55
Sekreet27. oktoober 2021, 18:45
See ületab juba igasugused piirid. Vaktsineerimata lapsed klassi ees topsi sülitamas, kusjuures nende vaktsineeritud klassikaaslased pealt vaatamas COSMOS Oi seda ilkumist, mis siis järgneb - tublid valitsustädid suutsid leiutada uue võimaluse koolikiusamise edendamiseks. Täiskasvanuid nöögitakse päevast päeva - no mis krt tee ometi see "sutsakas" ära. Nüüd annate lastele võimaluse teha seda omakeskis - ja uskuge - lapsed ei jäta seda võimalust kasutamata
valikuvõimalus?27. oktoober 2021, 17:28
Küsimus on, kas valida haridus või tervis, mina valin kindlasti tervise, õppida jõuab eluaeg, aga tervist enam tagasi ei saa.
Ka Moon27. oktoober 2021, 17:18
"...mida saavad lapsed ise koolipäeva alguses õpetaja juuresolekul teha". Kas selliste juhite andjad on ikka peast terved? Lapsed ise ei pruugi neid teste tahta teha. Õpetajad ei saa neid sundida. Pealegi on testiks vaja vanema nõusolekut. Kui testimisel midagi juhtub (sööb testi ära, ajab midagi silma endale või naabrile) kes siis vastutab? Õpetaja! Miks peaks õpetaja sellega nõustuma. Pole ametijuhendis, ei tulene seadusest, õpetaja pole med. töötaja. Seega see jama lihtsalt ei toimi.
Jkk27. oktoober 2021, 17:06
Kiirtestid mujal ei kehti,aga koolis sorgitakse igapäev kellegi ninaaugus ,et positiivseid teste noolida? Imelik,et arstid pole aru saanud et testid saavad valetada ka.. on omast käest võtta juhus kus esimese korraga lööb positiivse ja siis muutun negatiivseks. Kui põed niisama külmetust jne..siis kogu kompott mõjutab testi tulemusi ja võidki saada positiivse tulemuse
positiivne pole kõige hullem27. oktoober 2021, 17:25
hullem on see, kui test näitab negatiivset, aga tegelikult oled positiivne ja käid julgelt koolis edasi nakatades teisi inimesi. Kersna kangekaelsus maksab talle õige pea valusalt kätte, Kallase valitsus ihkab vist jälle maailmas I kohta nakatumisnäitajate poolest ja selle nad ka saavad. Õudne haridusminister ja samasugune on ka peaminister.