Uudised

Kiirtestid peaksid kõigisse koolidesse jõudma nädalavahetuse jooksul (3)

LISA KOMMENTAAR

Maarja30. oktoober 2021, 13:47
Kiirtestid annavad suure tõenäosusega negatiivse tulemuse,mõni üksiku saab kätte positiivsena,kui tõesti on inimene Covid-isse nakatunud.Nii et tegelikkust ei pruugi need kiirtestid näidata,on lihtsalt raha raiskamine.Olen selles teadlik,sest olen med.liinis töötaja.
Nii....29. oktoober 2021, 18:56
Ja mis sest kasu, kui nädalavahetusel jõuavad? Õpetajad ei ole ju nädalavahetusel tööl ja siis ei saa ka esmaspäeval testima hakata kui pole aimugi mis ja kuidas seda teha.
Jessauul29. oktoober 2021, 18:56
Kes neid teste lastega küll tegema peaks? Õpetaja?! Vabandust aga mitte ühestki seadusest ega ilmselt ka mitte ühestki kooli kodukorrast ega töölepingust ei tulene õpetaja pädevus/vastutus meditsiiniliste tegevuste läbiviimiseks lastega. Põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse § 74. ütleb, et (3) Koolitöötajate (õpetajate) õigused, kohustused ja vastutus määratakse kindlaks kooli põhimääruse, tööandja kehtestatud töökorralduse reeglite, ametijuhendi ja töölepinguga. Nendes dokumentides aga midagi niisugust ei ole. Valitsus ei saa õpetajale anda korraldust pimesoolt opereerida või rongi juhtida.