Uudised

On tekkinud „teie“. Teie hoidke ühte, aga meie otsustame. Me ei põhjenda. Ja nii palju on olnud valetamist ja vassimist ja hämamist.

KOROONA ON KÕIKI ÄRA KURNANUD | Psühholoog soovitab valitsusele: „Ärge hirmutage. Inimesed on niigi hirmunud.“ (17)

LISA KOMMENTAAR

Stressi vaba6. november 2021, 11:48
Väga õige artikkel! Oleks vaja olnud varem kirjutada. kuid kõike ei saa stressi kaela ajada et, tekkiks stressi olukord on vaja veel stressiõhutajaid ja neid meil lugedes kommentaare on päris palju. Võtke eeskuju parlamendist, 90% ,aga nüüd vist juba rohkem, vaktsineerituid. Selleks oleks vaja, mitte ainult karistus meetmed, vaid ka põhjalikud selgitused teadlaste poolt, mis kahjuks jäävad ------ Edasi lugemiseks---- taha. Paljud ei saa edasi lugeda?
Elu liberite valedes6. november 2021, 10:26
Viha, lõhedtuse ja hirmu külvamine on praegu võimul olevate äärmudpopulistide kütus.
6. november 2021, 10:22
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ei saa aru6. november 2021, 15:38
Kindel see! Ole kõva! Kevadel postita uuesti, kui saad!
Teeline6. november 2021, 18:10
Ei saa aru / täna 15:38- le Kindlasti postitab ta kevadel uuesti kui KK valitsus püsib, lepinguid ei avalikustata ja sina oma kollase passiga vehkides teda ei nakata.
Jaanus3. november 2021, 16:41
Tundub, et valitsus hoiab hirmu ja ebakindluse meeleolu ning määramatuse ja teadmatuse meeleolu meelega üleval. Kui mitte, siis need nn meedikud kes pidevalt vastuolulist infot levitavad pole oma elukutset väärt. See on juba vana tõde, seda on nimekad psühholoogid ja teadlased ka kinnitanud, et määramatuse ja ebakindluse perioodidel ühiskonnas, suureneb kõikvõimalike viiruste ja haiguste levik pandeemiana. Sageli tuvastatakse ka selliseid tõbesid mida pole ühiskonnas juba aastakümneid esinenud! Kui ühiskonnas taastub kindlus ja määratus, siis kaovad imeväel ka kõik tõved.
Üha imestan3. november 2021, 09:16
Tänased uudised on siis sellised, et haiglasse pääsevad ainult vaktsineeritud patsiendid covid ravile, sest neil pidavat ehk suurem võimalus olema ellu jääda.
Ei saa aru6. november 2021, 15:39
k2. november 2021, 23:51
Mind ajab marru, kui tuttavad kaitsevad K.Kallast, nagu oleks ta ingel ja kõike õigesti teinud. Et hoopis rahvas on l..ll ja, et nii l..lli rahvast, kui on Eesti rahvas, pole olemaski ...
See ongi hirmutav et algul lubati vaktsiini, mis aitab ,aga nüüd teeb Lutsar näo, nagu poleks selli2. november 2021, 15:06
See ongi hirmutav et algul lubati vaktsiini, mis aitab ,aga nüüd teeb Lutsar näo, nagu poleks sellist lubadust olnudki
Ei saa aru6. november 2021, 15:42
Lutsar isiklikult ei saa midagi lubada, tema vahendab . Ja vaktsiinid aitavadki.
2. november 2021, 13:37
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Che2. november 2021, 14:11
Inimesi kurnab ja ajab endast välja iga rakuga tuntav ülekohus, rumalus, valetamine, põhjendamatu survestamine, ja kõige selle taustal kogu eelnavaga kaasnev hirmutamine. Inimlik mõõde on kadunud! Ma ei saa aru millest sina siin jaurad? Teha nii nagu soovitatud??? Mida meile siis nii KASULIKKU on soovitatud? Ainult vaktsineerimist lendab sisse igast august su igasse ajurakku! Ja nagu teada on - SEE EI OLE KASULIK!
zrz2. november 2021, 14:20
valitsus omab informatsiooni, vähemalt põhimõtteliselt, elanike/kodanike jaoks on see saaldus vähemalt 2026, valitsus omab jõuaparaati, valitsusel on võimalik taganeda st tagasi astuda, elanik/kodanik peab olukorraga edasi elama.
To: 13:372. november 2021, 14:20
Jah! Laseme ennast kõik SOOVITUSLIKULT-SUNNIVIISILISELT kolm korda ära süstida ja saabub rahu! Siis saabub tasakaal, hingerahu, elu normaliseerub ja inimesed on jälle kõik ilusad ja head!
Mia2. november 2021, 13:24
Tänan asjaliku jutu eest kogu südamest
Tukiloputaja2. november 2021, 19:08
Jah, jutt on väga asjalik, aga see oleks vaja ette lugeda valitsusele ja riigikogule. Nemad võtavad vastu otsuseid ja seadusi, inimesed teavad seda niigi. Kahjuks ei ole ilma vigu tunnustamata lahendada ühtegi probleemi. Teiseks on vaja lõpp teha vassimistele ja valetamisele, mis on käinud corona siiajõudmisest alates. Kuidas algul lubati, et kaitse saabub juba ühe süstivad, lapsed ei nakatu jne jne. Lõpetage selline käitumine!
v2. november 2021, 12:55
Tõesti õige.Kaja muudkui räägib,et vabatahtlik vaktsineerimine samas veeretab oma kaelast tööandjaile ja nüüd veavad koole ka kaasa juba,et saada aga vaktsineerida jne.Paljud kardavad juba töö kaotada,sest laenud vaja maksta.Mis see muud on kui survestamine vaktsineerimisele.Inimesed juba kahes leeris.Praegune valitsus lõhestab ainult rahvast ja kui see jätkub siis ei tea kuhuni see välja viib.Niisugust valitsust meil vaja pole.Kui kaua lastakse sellel valitsusel veel püsida.Kas viivad selleni välja,et rahvas lõhub üksteist.Tulge mõistusele.Kõigel on piirid.
Ei saa aru6. november 2021, 15:46
Mida sa siis soovitad, kui rahvas ise on süüdi. K.Kallas seda ju räägibki, et ühiskonda ei saa kinni panna, inimesed kaotavad sissetuleku!