Uudised

KOROONA ON ERAKORDSELT VASTIK TÕBI! Vaktsineeri, et kaitsta ennast, lapsi, nõrga tervisega inimesi ja meditsiinitöötajaid (19)

LISA KOMMENTAAR

Tõde on see7. november 2021, 14:31
Ei tohi vaktsineerida. Te ei saa seda mürki pärast enam oma kehast välja. Norras on palju juba selliseid kummalisi vaktsiini tüsistuste surmasid, kes lasid ennast esimestena süstida. Lahangutel on selgunud kummalised lihaskiud südames, mis on arenenud poole aastaga!!
3. november 2021, 19:37
Seda propagandat pole mõtet teha, järest tuleb välja, et järest rohkem nn vaktsineerituid jäevad nii haigeks, et lõpetavad haiglas + veel need kes on saanud vaktsiinikahjustusi või üldse selle süsti pärast siit ilmast lahkunud.
3. november 2021, 18:04
Eelkõige ebakompetentsi ja korruptsi00ni pand.35m1a. Riigiisad pole kordagi ENEst viitsin järgi vaadata, mida pandeemia definitsioon on. Praegu on alles epideem1a algstaadium - ja juba haiglad käpuli, reservväelasi aetakse välja.... Vene tippteadlased ütlesid seda juba 1,5a. tagasi ette, kuidas asi minema hakkab taolise lausrumaluse juures. Täpselt nii ongi läinud! Midagi uut pole siin: korona nagu korona viimased 100a. ikka, on samasugune ka järgmised 100a. Terviseameti tegevus on riiklikul tasemel kuritegu oma rahva vastu, muud ei midagi. Keskmine suremus kasvab juba mühinal...
dree3. november 2021, 16:00
aeg oleks hakata neid salastatud materjale ka rahvale tutvustama, inimesed ei usu enam midagi, üle 2300 päevas nakatunuid ja ikka käib üks trall ja lillepidu, tulge mõistusele, või pange oma pillid kotti igaveseks
Avalikuks saladuseks3. november 2021, 15:57
on vaktsiinipasside abil mitmeid kuid toimunud massiline legaalne nakkuse levitamine. Seda teavad juba vist kõik. Kuid Eesti meedia on selle koha pealt kurt ja pime. No ei tule ühelgi valitsuse nn pressikonverentsil ühtki küsimust sel teemal, et miks seda läbikukkunud ja kuritegelikku jama ära ei keelata. Vastupidi. Meedia kajastab hoopis politsei ja terviseameti reide, kus kiidetakse, et kõik on korras. Vaktsiinipassid esitatud ja kõik ohutu. Kõik, kes seda tsirkust kaasa teevad, peaksid kunagi vastutama oma tegude eest. Nii valitsus, Terviseamet, Politsei kui ka meedia.
hii3. november 2021, 15:57
miks siis vaktsineeritud vaktsineerituid nakatavad, üha rohkem tutvusringkonnas keegi haigestub, selle taha pole mõtet enam pugeda, seda ei põeta midagi nii kergelt
Vot, mida3. november 2021, 15:53
vaktsiinisõltuvus teeb! Kui hakkab jurama, siis nii pikalt, et uneaega jääb väheks. Muide, olen juba palju selliseid kohanud. Mis te arvate, mida nad minuga teinud on? Mitte midagi rohkemat kui järjest tõrjuvamaks vaktsineerimise kasuks uskumast.
3. november 2021, 15:38
kas Eesti valitsus tahab meid kõiki vaktsinidega tapa
Kas3. november 2021, 15:49
üle 700 tuhande on juba surnud?
... 3. november 2021, 16:17
Surnud veel mitte, aga idioodistunud küll ja nagu näha ka vaktsineeritute haigestumine tõuseb tohutu kiirusega ja ka surnute arv.
Parakrahv3. november 2021, 16:44
Minul on vaktsiini pass nüüd ja võin seaduslikult levitada viirust
Sõnatu3. november 2021, 15:33
Miks ma raiskasin oma aega sellise jama lugemisele?? Vaktsiinid(või need polegi tegelikult mingid vaktsiinid vaid hoopis mingid tundmatud ained) ei aita ju. Meid on petetud!!
3. november 2021, 15:27
no nii aitab küll valetamis tulivälja Ameerika vaktsinid ei saanud kontroli läbi ja neid vaksiinit mida meil kasutavad ei kaitse, jumal tänatud ma ei ole vaktsineeritud ja ei mõtle vaktsineerima
Indrek23. november 2021, 15:23
Istuge see "imetõhus ja hää" fakktsiin omale sisse. Lapski saab aru et kadu sellest olematu. Kaks korda nõela otsa kukkunuid haiglas juba 40%... palju 1x nõela otsas käinuid?? Vaktsineerimata inimesed juba ammu vähemuses. Üks vale teise otsas, muud siit propaaugust ei tule! Ja siis veel helistate ja pakute oma "imelisi ajupesupakette".!?!
Eelistage Eestimaist t!!!!!!! 3. november 2021, 15:22
Kasutage BIO B LOCKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! SELLEGA EI KAASNE ELUOHTLIKKE KÕRVALTOIMEID NAGU VAKTSIINIGA!!!!!!!!!!!! SAATE OSTA APTEEGIST!!!! TULEB VEIDI MAKS TA(20--25 €), KUID JÄÄTE SEE-- EEST ELAMA, MITTE EI SATU HAIG LASSE VÕI........SURNUKUURI!!!!!!!!!!!!!! ÄRGE laske end meelitada v a ktsima!!!!!!!!!!!!! BioBlock on Eesti teadlaste vahend koroona vastu!!!!!! EELISTAGE EESTIMA IST!!!!!!!!!!
Mind aitab Bio Block!!!!!!!!! 3. november 2021, 15:12
Kas vähe veel neid kaasuvate haigustega v a ktsituid, kes sur id, et jätkuvalt vee l s urvestate inimes i vakts ima????!!!!!! Kuidas teil kübetki südametunnistust pole!!!!!!!! Mis inimesed te olete!!!!!!??? .. Keegi. .ei saa garanteerida, et ma ei satu selle %hulka, kellel need kõrvaltoimed tekivad!!!Sate sellest aru???? . Mida rohkem seda vaktsi peale surute, seda rohkem ma vastu olen!!! Teiseks----ma ei taha ENNEAEGSELT SURRA MINGI TUNDMATU VAKTSIINI T A GAJÄRGEDE PÄRAST!!!!!!! MUL ON 3 L A PSELAST JA MA TAHAN VEEL NENDE J A OKS OLEMAS OLLA!!!!!
Pidage vanasõna meeles3. november 2021, 15:09
Koda3. november 2021, 15:02
Epistel oli pikk ja suht labane ajupesu. Öelge mulle palun üks hea argument, põhjus, miks /a pean ennast vaktsineerima kui haiglad on täis ka vaksineeritud patsiente. Tähendab, et nende kõrgelt hinnatute vaktsiinide mõju on alla igasugust kriitikat. Astra zenekal tõhusust hinnati ka väga kõrgelt, kuid millegipärast on ta tänaseks keelatud, enam ei toodeta, sest oli ohtlik, aga tootja pani miljardid tasku ja nägu naerul. Seega ärge sundige inimesi, sestte olete valelikud.
100% nõus!3. november 2021, 18:06
Eelkõige ebakompetentsi ja korruptsi00ni pand.35m1a. Riigiisad pole kordagi ENEst viitsin järgi vaadata, mida pandeemia definitsioon on. Praegu on alles epideem1a algstaadium - ja juba haiglad käpuli, reservväelasi aetakse välja.... Vene tippteadlased ütlesid seda juba 1,5a. tagasi ette, kuidas asi minema hakkab taolise lausrumaluse juures. Täpselt nii ongi läinud! Midagi uut pole siin: korona nagu korona viimased 100a. ikka, on samasugune ka järgmised 100a. Terviseameti tegevus on riiklikul tasemel kuritegu oma rahva vastu, muud ei midagi. Keskmine suremus kasvab juba mühinal...