Uudised

Vaktsiinid on samuti ravimid, mis aitavad ära hoida haigeks jäämist.

KOROONARAVIMIT TULEB VEEL OODATA | Professor Toivo Maimets: palju tööd tehakse, aga praegu tuleb panustada vaktsineerimisele (16)

LISA KOMMENTAAR

v14. november 2021, 12:42
Niipalju on petetud selle vaktsiiniga ja selle vaktsineerimisega,et isegi ei usu ja arvan,et koroonaravim on järjekordne suur pettus.Ei tea mis sisse söödetakse.
vaktsiinid 11. november 2021, 09:42
ei aita ära hoida seda viirust!!!
vaktsiinid11. november 2021, 09:40
ongi need mis aitavad kiiremini viirust levitada.Enamus haigeid ja positiivsed testid on vaktsineeritud.Need kes tahavad terved olla peavad hoidma vaktsineeritutest eemal.Selle nimel tehakse kõik et terveid inimesi ei oleks.Kõik see on alles algus, hullem on alles ees.
Küsida10. november 2021, 17:28
tuleks Kiigelt,tema ju allkirjastas WHO-ga lepingu mis 5 a. salastatud.Kasutada tohib ainult Pfaizerit,isegi kui ravim on olemas,kasutada ei tohi.Miks muidu meile ei räägita kuidas iga inimene saaks ise oma tervist hoida.ainult vaktsineerige söögi alla ja peale.
Luulu10. november 2021, 19:37
Onju need objektiivi targad sulle rääkisid et tegelt tuleb seda sügeliste rohtu sisse süüa mis on küll tohutult mürgine aga no kes ikka kardab . Peaasi et vaktsiin pole….
Meelis Ka10. november 2021, 16:57
Vabandust, aga just niisuguseid pooltõdesid-poolvalesid tuleb igapäevase lauspropaganda raames kosena. Kes ise objektiivsetest allikatest infot ei leia, see võtabki tõena. "Ühtegi Euroopa ravimiameti poolt heaks kiidetud töötavat ravimit täna olemas ei ole." Austet doktor on oma pealtnäha lobedates formuleeringutes tegelikult ülitäpne. See lause on sulatõsi. Aga see ei tähenda, nagu koroonavastaseid töötavaid ravimeid täna olemas ei oleks. Lihtsalt WHO, Euroopa ravimiamet ja ülejäänud bande varjab kramplikult nende olemasolu. Mis eesmärke need organisatsioonid teenivad, mõelge ise.
Ja10. november 2021, 19:34
No kiipide puudus on ju ka vaktsiinide tõttu. Kõik kiibid on ju õlgadesse süstitud… Need uhuu inimesed ikka ei väsi rumalusi välja mõtlemast…
Alba10. november 2021, 15:33
Panustamine tähendab siis seda, et vaktsiinid on vaja lepingujärgselt vahendeid valimata inimestele sisse süstida. Täpselt nii, professorihärra - panustada tuleb vaktsineerimisse. Koroonaga pole sel midagi pistmist.
Tead10. november 2021, 19:35
Ära vaktsineeri, aga ära roni ka haiglasse kui hapnik kopsus otsa saab…
Jah10. november 2021, 14:53
Praegu on vaja panustada selle teadvustamiseks, et vaktsineeritud nakatuvad ise ja nakatavad teisi. Ja see viirus ei hüppa inimeselt inimesel, vaid levib õhu kaudu. Nii et kui vaktsineeritud inimene on nakatunud, piisab ainult sellest, et ta hingab. Viirus on õhust väiksem, järelikult ka maskist abi pole. ainus abi on kontaktide vähendamisest. See, et vaktsineeritud inimene ei pea end testima ja võib lubamatult teisi nakatada, on kuritegelik ja peab lõppema.
Kersti10. november 2021, 19:27
Mis sa muretsed. Sul ju tugev immuunsus, sööd tervislikuu toitu, teed sporti ja loed uhuu uudiseid…
Jüri10. november 2021, 14:52
Professorid paistavad ka rahahädas olevat, et usinalt taolisi tellimuskirjutisi teevad. :D
Maestro10. november 2021, 14:31
Räägi meile, professor Maimets, kuidas käib siis panustamine vaktsineerimisele? Mina pole küll aru saanud. Mina professori asemel panustaks tervele mõistusele.
to: Maestro14. november 2021, 17:52
Teie arvates on terve mõistus see ,kui ei lähe vaktsineerima. Miks siin on miinused sellel arvamusel et kui ei vaktsineeri ,siis pole asja ka koroonaosakonda.(keegi pole öelnud ,et arstiabi siis ei saa)
10. november 2021, 14:15
Tahak kuulda kuidas kellegil on önnestund Eestis saada kompensatsiooni vaktsiinitüsitstuese korra tootja käest? Palju lahtisi küsimusi: näiteks esimene kuu, 30 päeva töövöimetust ei lähe kompenseerimisele vaktsiini tootja poolt - küsimus kas siis kehtib haigekassa mingis osas ja kas ka neile, kelle haigekaasat pole kompenseritakse kuidagi tervisekahjustust? Vöi et kui vaktsiini tüsistus diagnoositakse trombiks, kunasest alates vöiks selle diagnoosi muuta nii, et saaks kompensatsiooni? Seniks kui need asjad on segased peab oleam väga ettevaatlik testimata koroona ravimine ja vaktsiinidega!
Kats10. november 2021, 19:29
Eestis on solidaarne haigekassa. Kui sa pole panustanud maksad ise.