Tele

FANTOOMBEEBID? Meediku juuresolekuta kodus sündinud lapsed jäid isikukoodita. Pettunud ema: Keila ringi peal poleks tahtnud sünnitada (3)

LISA KOMMENTAAR

Rahvusromantik12. november 2021, 10:55
Kontolllimata ilmale tulnud vastsündinud on Eesti riigile samas nimekirjas kui pagulased vöi ebaseaduslikud imigrandid, kes peavad minema tagasi sinna kust nad tulid! Eestisse poel vaja inimesi juurde, tada on et CO2 ja kliimamuutuse peasüüdlaseks on inimesed. Üks vastsündinud laps reostab oma eluaajal loodust rohkem kui 100 autot. Eestis on juba täna 60000 vaesuses elavat last ja meie ühine ülessanne on köigepealt nende eest hoolitseda.
see on sulaselge kius11. november 2021, 15:00
Naine oli rasedusega arvel. Käis kontrollis. Nüüd enam rase ei ole ja laps on. No see ei ole ju raketiteadus! Kui oleks leitud näiteks leidlaps ja lähedusest selliste parameetritega naisterahvas, oleks kohe süüdistajad peale lennanud, nüüd peab ema millegipärast tõestama, et pole kaamel...
Oleks veel sündinud põllul või heinamaal11. november 2021, 12:00
Nüüd leiti küll, kellele käru keerata. Neljandad lapsed võivadki sündida väga kiiresti. Kui ikka elatakse maal ja haigla kaugel, on niigi sabinat piisavalt. Pealegi aktiivne koroonaaeg. No ei jooksnud kohe haiglasse, on ikkagi sündmusega võrreldes väike patt. Bürokraatia on ikka väga võimas värk, et jätta laps paberite järgi sündimata.