Foto: Tartu tervishoiu kõrgkool
Silja Paavle 22. veebruar 2022 22:00

Igaüks meist on kuulnud tasakaalustatud toitumise olulisusest, et organism saaks kätte kõik mineraalained, vitamiinid ja põhitoitained.

Ilmselgelt on ka pähe kulunud, et taldrikureegel on hea abivahend mitmekesise lõuna- või õhtusöögi tervislikuna hoidmiseks. Taldrikureeglit järgides võid olla kindel, et toitude osakaal on õige – et üks söögikord sisaldaks piisavalt salateid või köögivilju, kala või liha, lisandeid ja valgurohkeid toiduaineid. Kuidas see kõik toitu taldrikule kuhjates meeles püsiks?

Tartu tervishoiu kõrgkool ulatab abikäe – Artur Kuusi disainitud praetaldrikul on kõik toidurühmad sobivas vahekorras välja toodud. Sööginõu igapäevaselt kasutades on lootust, et sobivas koguses roogade taldrikule ladumine saab viimaks harjumuseks.

Hind 8.00, Pood.nooruse.ee