Keha

Koroona võib rünnata isegi munandeid ja seemnerakke.

RÄNK VÄSIMUS JA VALUD | Perearst: on inimesi, kes ei saa pärast koroonat kunagi endist elu tagasi (6)

LISA KOMMENTAAR

Krisha1. mai 2022, 16:36
Meil on koroonakogemust umbes kolm aastat. Kuidas see perearst teab, mis saab ja mis mitte. Seda nad ju ei teadnud, et vaktsiin nii k*sise toimega on.
kõik need tagajärjed1. mai 2022, 18:11
tekkisid peale teist süsti,aitähh
Sirts1. mai 2022, 12:50
Long Covid ehk pikk covid on päris vastik diagnoos, mul juba oktoobrist siiani. Aga lootust on, iga päev teosammul, aga paremaks läheb.
varsti tuleb1. mai 2022, 18:12
Koroonast II osa27. aprill 2022, 21:54
Kirjutan kahes osas, sest masin ei tahtnud edasi kirjutada. Peale viimast koroonat on kõik tüsistused nagu pühitud, selline power sees, mida ei ole saanud nautida jub kolm aastat. Trepist õles 9 korrusele lähen nagu noor mees (olen 72), ei mingit hingeldamist.Kõik mu tuttavad panevad tähele minus pulbitsevat energiat. Meeldib rääkida ja hääle detsibellid on kindlalt 2 korda võimsamad. Vaatan noori naisi, nemad rumalad mind muidugi mitte!
Koroonast I osa27. aprill 2022, 21:49
Selle esimese aasta suvel, kui meile koroona jõudis, jäin haigeks palavik, nõrkus, õhupuudus. Lõpuks läks veidi paremaks, kuid kulus terve aasta, kui veidi jõudu keres tundsin olevat. 2021. aasta lõpus tundsin end jälle halvasti, kõik, vilets enesetunne ja siis veidi parem, vaheldusid paari päeva takka. Tegin koroonatesti (seni ei olnud teinud), see osutus negatiivseks. ärtsis jäin juba tõsisemalt haigeks, nüüd tundsin ka palaviku ja fikseerisin seda ka termomeetriga ( kuni 38). Ka test oli positiivne. 4- 5 päeva oli raske ollam siis nädalake juba paranevas suunas. Nagu see haigus lõppes, tuli