Kätlin Jahi 5. juuli 2022 07:00

Tervisliku vormi ja hea energia hoidmisel on suvel eriti ohtlikud grilliõhtud. Kui neid päris vältida ei taha, tuleks grilli ees teha hoopis tarku valikuid. Toitumisnõustaja Ketlin Tammsalu sõnul on see täiesti tehtav.

Kodus grillipidu plaanides tuleks külmikusse sealihašašlõki ja grillvorstide asemel varuda hoopis kergemat sorti linnuliha ja kala. Võimalusel tee marinaad lihale ise, näiteks õlist, sidrunimahlast, sinepist või meest. Siin julgustab toitumisnõustaja olema loominguline ja katsetama eri maitsetega.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad