Sisuturundus
13. juuni 2022, 09:00

VIDEO | Lidli teemanädalatelt leiab uskumatult häid diile! Vaata täpsemalt, mida tasuks osta

Kuna hinnad lähevad poodides pidevalt kõrgemaks ja see kõik eestimaalaste rahakotti pitsitab, on oluline teha nutikaid valikuid ning võimalusel raha kokku hoida. Eestisse jõudnud Lidl teeb säästmise tunduvalt lihtsamaks!

Lidli plussiks on see, et lisaks soodsatele toidukaupadele leiab sealt ka palju erinevaid tarbekaupu. Paljud neist on alaliselt sortimendis, kuid igal nädalal jõuab poodi ka valik superhäid pakkumisi, mis on saadaval täpselt nii kaua, kuni viimane ära ostetakse – väikese vihjena võib öelda, et tavaliselt on see paari päeva küsimus. Olgu selleks midagi iseendale (näiteks elektriline hambahari), lastele (pesakiik) või vanematele maakoju (mootorsaag) – hea hinnaga valikuid on palju. Suvisel ajal leiab Lidlist ka rohkelt hooajakaupu, näiteks erinevaid aiatarvikuid.

Usinamad Lidlis käijad on juba tuttavad teemanädalatega, mil jõuab poelettidele niisugust toidukaupa, mis tavaliselt sortimenti ei kuulu. Viimasel ajal on toimunud näiteks Itaalia, Kreeka ja Ameerika nädalad ning mekkida on saanud erinevate rahvusköökide parimaid palu. Ka XXL-nädal on see, mis huvilised poodi meelitab – nimelt on paljud populaarsed tooted suuremates pakendites, kuid tavapärase hinnaga.

Videos peame plaani aiapeo korraldamiseks ning vaatame, mida head ja soodsa hinnaga saab Lidli XXL-nädalalt!

Lidli poed asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Kaupluste täpsemad aadressid leiad SIIT!