Artjom Savitski

Foto: Valeria Melnikova
Inimesed
29. juuni 2022, 20:53

Superstaarisaade rikkus Artjom Savitski karjääri: uuesti leidsin end 25aastaselt, kui meheks sain

Laulja Artjom Savitski tõdeb, et tal pole selliseid hetki, kus ta läheks inspiratsiooni koguma. Ta ütleb, et kogu elu on see pott, mis on inspiratsiooni täis ja kust see hakkab muusikasse valguma. Küll aga selleks, et muusikat luua, eelistab ta olla rahulikus kohas, kus miski muu ei sega ja aju saab puhata. Ta võrdleb, et paljud ju teavad, kuidas puhkuselt tulles on inspiratsioonipuhang, uued mõtted ja lähenemised.

Artjom nendib, et kui ta poleks muusik, tahaks ta ilmselt olla lennukipiloot. Kuid muusikat inspireeris teda tegema tema vanavanaisa, kellega pere koos elas, kui Artjom laps oli. Vanavanaisal oli palju erinevaid pille ning kui vanemad olid tööl, veetis poiss vanavanaisaga palju aega. Ka tema isa oli melomaan, kes kuulas kõlaritest Michael Jacksonit, keda Artjom peab oma esimeseks eeskujuks muusikas.

Tõsisemaks läks huvi muusika vastu, kui vanemad otsustasid, et poeg peab kindlasti minema Eesti kooli. Ta tunnistab, et tema grammatika ei olnud kõige parem, kuid õnneks sai ta sisse 21. kooli muusikakallakuga klassi, kust edasi läks koori laulma ja sealt läkski lumepall veerema – tema unistus saada koori solistiks täitus, ta hakkas looma muusikat ning lõpuks läks superstaarisaatesse, kust sai lõplikult tuule tiibadesse.

Siiski peab Artjom tunnistama, et superstaarisaates kärbiti teda korralikult.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99