Siin pildil on Helina juba üheksa kilo kaalust alla võtnud, kuid on ikka veel tunduvalt ümaram kui praegu.
Keha
6. august 2022, 11:49

KAALUST ALLA OMA REEGLITE JÄRGI Naine vabanes ennast tundma õppides 25 liigsest kilost! (1)

„Paljud meist ei oska end muud moodi premeerida, kui toiduga. Valime söögi, sest tahame endale lubada midagi head või leevendada stressi ning ei tea muid valikuid, kui teha seda söögiga,“ tõdeb Helina Mägi, kes on ennast jälgides vabanenud veerandsajast liigsest kilost.

Kaalu-, elu- ja mõttetreener Helina Mägil (45) on kaaluga probleeme olnud lapsest saati. Ülikooli minnes kaalus ta 86 kilo. See oli esimene kord, mil ta hakkas infot otsima, kuidas alla võtta. 

„Sattusin Kaalujälgijatesse, mis oli Eesti turul vist ainus, kus midagi sellist pakuti. Viie kuuga langes kaal 72 kilo peale, aga see oli minu jaoks nii kurnav kogemus, et järgmised 14 aastat ma kaalu enam ei jälginud. Ma polnud valmis sellist tahtejõudu vajavat pingutust tegema, kuigi tahtsin veel alla võtta,“ räägib Helina. Tema kaal jäi siis pidama 70 kilo peale.

Helinal on kolm tütart ja kaks viimast rasedust tõid talle juurde üheksa kilo – kaal tõusis 89 kiloni. Taas tekkis vajadus kaalust alla võtta. Aga naine ei olnud enam valmis hambad ristis kapsasuppi sööma, vaid tahtis alla võtta oma reeglite järgi.

Edasi lugemiseks: