Anzelika Mahetalu
Foto: ErakoguAnzelika Mahetalu – koht, kus elustatakse vanavanemate retsepte ning avastatakse uusi maitseid
HÜVA NÕU | Rendi endale marjapõõsad, jälgi virtuaalselt nende küpsemist ja valminud marjad saad lõpuks endale
Kohv, šokolaad, küüslauk, leib, pasta, burger, juust - musta jagub veel muudesse ja üha haaravamatesse kooslustesse. Tegelikult ei ole midagi, kuhu must ei passi. Seda mitmekesist musta paletti Black Food Festival avastamiseks ja jagamiseks pakubki. Olles külastanud nii Berliini, Londonit kui New Yorki, seab Black Food Festival end laupäeval, 17. septembril sisse Tallinnas Põhjala tehases. Setomaa kaugemas nurgas Luhamaal asuv Anzelika Mahetalu pakub Black Food festivalil tuhasõira küüslauguga.
Kaskede ja kuuskede vahel kuplilisel maastikul asub talu, mis on juba viiendat põlve ühe perekonna kodu. Talu peretütar Anzelika koos oma seto juurtega ema Valentina ja onu Nikolaiga on hakkajad inimesed, kes tegelevad talu taastamisega ja annavad sellele aastast aastasse uut hingamist.
Kommentaarid (0)