Foto: Pexels
Sisuturundus
26. september 2022, 10:40

Online-kasiinodes tasuta mängimine on võimalik

Töönädalad on pikad ja väsitavad ning oma ellu otsitakse pidevalt vaheldust. Inimesed vajavad oma ellu meelelahutust ning üks populaarsemaid viise on jätkuvalt online-kasiinod, mille edu liigub tõusujoones.

Oma vendade ehk maapealsete kasiinodega võrreldes on online-kasiinodel mitmeid eeliseid ning muidugi on suurim neist kasiinoboonused. Vaatame koos üle, millist tüüpi kasiinoboonuseid olemas on ning mida nende puhul silmas peaks pidama. Kuigi palju käib raha eest, on võimalik ka tasuta mängida.

Tervitusboonused

Tervitusboonused on ühed populaarsemaid ja levinumaid boonuseid üldse. Tuleb tunnistada, et kuigi enamik tervitusboonuseid tähendab sissemaksu, millele kasiino omalt poolt 50% või 100% tasuta spinne lisab, võib silmad lahti hoides leida ka pakkumisi, kus liitumisega saate kingiks tasuta spinnid kas mõnele konkreetsele või vabalt valitud slotikale.

Tasuta spinnid

See on see, mida kõik mängusõbrad jahivad – tasuta spinnid. Nagu tervitusboonusegagi, tavaliselt tulevad need sissemaksega, kuid ei tasu meelt heita: tasuta sissemakseta spinnid eksisteerivad samuti. Tavaliselt jagatakse neid küll üsna vähe, 5–10, kuid kui nendega võidate, saate otsustada, kas jääte samasse mängu või leiate midagi muud. Kasiino boonused on ülevaatlikul lehel, kus on enamasti ära toodud ka see, kas tasuta spinnid kaasnevad pakkumisega või ei.

Erisündmused

Ole uus või vana mängija, vahel tahaks ju ikkagi teatud lehele ustavaks jääda. Kasiinode jaoks on hea võimalus oma kliente rõõmustada eriliste sündmuste puhul korraldades kampaaniaid või konkursse ning spetsiaalseid boonuseid või tasuta spinne jagada. Suursündmus võib olla näiteks jalka MM või miks mitte Rally Estonia. See on samuti koht, kus tasub silmad lahti hoida, eriliste sündmuste puhul võib naeratada õnn ning teie kontol maanduda tasuta spinnid või koguni pärisraha.

Sünnipäevaboonus

Meile meeldivad tasuta boonused ning sünnipäev on üks tõenäolisemaid aegu, millal see soov täide võib minna. Kasiinode jaoks on oluline, et kliendid nende juures püsiksid ning seetõttu on nad tihti mängija tähtsal päeval nendega. Sünnipäevaboonuseks võivad olla spinnid vabalt valitud mängule, konkreetsele mängule või vahel ka pärisraha. Kindlasti tasub sel ajal silmad lahti hoida.

Mida silmas pidada?

Mängida on tore, kuid ärge kunagi unustage hoolikalt mängureeglitega tutvuda. Vaadake üle, kas sissemakse on vajalik, millal ja kas boonus aegub ning kas pakkumisele kehtib ka läbimängimisnõue või mitte. Samuti tasub üle vaadata sisse- ja väljamakseviisid ning tingimused. Online kasiinod on väga populaarsed ning internetiajastul leidub nende kohta ka väga palju infot. Võtke vaevaks teha väike uurimustöö ja leiate kindlasti oma.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!