Sisuturundus
17. september 2022, 16:13

PÖÖRANE VIDEO | Pakkusime ettejuhtuvatele inimestele võimalust minna kohe ja praegu langevarjuhüpet tegema või paraplaaniga lendama – ja nad olid nõus!

Õhtuleht ja Kingitus.ee läksid Tallinna tänavatele, et uurida, kui palju on eestimaalastes seiklushimu ja julgust. Kui kiiresti leidsime inimesed, kes oleksid nõus KOHE JA PRAEGU minema paraplaaniga lendama või langevarjuhüpet tegema?!

Esimene julge oli Sander, kes oli valmis saatejuht Kristiga kohe käigupealt sõitma Raplasse ja paraplaaniga lendama. Noormees oli äsja tulnud töölt ning plaanis minna trenni. Enne hüpet tundis Sander ärevust ja kerget hirmu ning oli väga põnevil. Pärast lendu õhkas ta, et kogemus oli väga äge! „Ma soovitan kõigile, kes tahavad!“

Teine julge oli Brandon, kes oli valmis langevarjuga hüppama. Enne tandemhüpet nelja kilomeetri kõrguselt oli Brandon võrdlemisi külma kõhuga ning nentis, et tunneb pigem ärevust kui hirmu. Pärast hüpet oli ta aga vaimustuses: „Tulge proovige! Nelja kilomeetri pealt alla kukkuda 200 km/h, see on midagi muud – see ei ole mingi arvutimäng.“

Vaata videost võimsaid emotsioone ja ülikauneid kaadreid!

Kui tahad ka olla julge ja pöörane ning kogeda tõelist adrenaliini, siis tule sinagi paraplaaniga lendama ja langevarjuhüpet tegema. Unustamatud seiklused on garanteeritud!