Eesti uudised

PERHi kiirabikeskuse juht: meil statistika ilustamiseks numbreid ei muudeta

KIIRABID PAINUTAVAD REAALSUST?! Hiigelsuur andmeanalüüs: Tallinna Kiirabi töötajad pole ainsad, kes väljasõiduaegu tagantjärele muudavad (9)

LISA KOMMENTAAR

Nii mitmeski varasemas11. november 2022, 15:03
inimesi kiirabi mittekutsumise üleskutses on kõlanud sellised põhimõtted, et põhjendatud oli selline väljakutse, kui patsient ära suri! See olevat kinnitus tõsisele väljakutsele! Kõik teised olevat kergemeelsed ja põhjendamatud.
õige väljakutse11. november 2022, 16:24
siis kui veel elab nati ja kutsute ... tuleme kui aega saab ... korigeerime peale surma nati siis söidu aega , nuu lihtne ju
Jah11. november 2022, 14:00
Kui sellist asja tehakse, on see mõtlemise ja ellusuhtumise näitaja. Nii lihtsa asja võltsimine näitab, et seal on suuremad teod varjatud, kui esimesel pilgul paistab. See mõttemaailm, mis varjab ühise raha kasutusega seonduvat, võimaldab ka varastada ja suuremahuliselt. Nii et suur audit on vaja teha kõigis kohtades, kus avastatakse petmist. Petmine ja vargus on ühe mõttemaailma väljendused.
tuleme ikki11. november 2022, 16:27
kui veel elab , sõidame tagasi , kutsuge siis kui veel halvemaks lännu ... kirjutame tõendi ...
Hetkel mitte haige11. november 2022, 13:39
Nüüd siis minnakse haigete- abivajajate kallale ! Kes küll lõbu pärast enesele kiirabi kutsub ? Kiirabi võiks siis rahvale näiteid tuua ! Et valvearst pidi pahandama kui haige tuuakse ! Kas uni rikutakse ära või ? Mina pole ju arst ja ei oska otsustada kui ohtlik on mu seisund! Ja see Märt Põlluveer pangu oma amet maha või õppigu Hippokratese vanne uuesti pähe - "Olles omandanud arstikutse, tänan oma õpetajaid. Tõotan oma au ja südametunnistuse nimel, et pühendun arstitöös inimese abistamisele ja humaansuse põhimõtete teenimisele. Minu tegevuse sihiks olgu rahva tervise säilitamine jne !"
miks nii11. november 2022, 12:24
Kõige kurvem on see, et kui meeskond leab, et patsient tuleks kaasa võtta emosse. Ja nad peavadpõhjendama valvearstile, miks nad sellise otsuse tegid. Eriti käib see hilistele või öisetele kutsetele. Minu ema nad õnneks võtsid kaasa ja hetkel on ta intensiivis. Ma ei saagi enam aru, kui haige peab siis pantsient olema, et kiirabitöötajad ei saa valvearstilt pahandada. Milleks siis üldse kiirabi eksisteerib.
kogemus , mitmekordne11. november 2022, 16:31
sellist rämps kiirabi rahvas küll ei soovi ... rohkem surmakutsarid , edu sell juhul
Minu tehtud väljakutsele11. november 2022, 10:52
..sõideti ka üle 10min, mis tegelikult 50km/h liikuvale sõidukile on 8min teekond. Inimene oli teadvuseta, lamas maas ja kiirabi tuli Retke teelt Kesklinna üle 10min??? Tänaseks on inimene lahkunud meie seast, kuid kui abi oleks kiiremini saabunud, oleks inimene ehk veel meiega…
selline ongi11. november 2022, 16:32
tõeline kiirabi. kindel surmaabi