Lapsed

PALJU KISA EIMILLESTKI? Koolis plaanitakse lapsi vaktsineerida ilma vanema heakskiiduta (11)

LISA KOMMENTAAR

Hämmingus15. detsember 2022, 09:02
Kui alaealine laps suitsetamise või alkoholi tarbimisega vahele jääb, siis peab küll tema eest vastutama vanem ja maksma trahvi, siis on küll vanem vanema eest, aga kui vanem soovib enda meelest lapsele head ja otsustab ise tema eest vaktsineerimise, siis arvab riik, et vanem pole küllalt pädev? Kuidagi pole võrdeline.
Juku15. detsember 2022, 08:27
Kui lasteaialapsed oskavad eristada ninasarvikut ja oravat ning kiidavad, et ninasarvik on parem, sest ta on suurem, siis võib neil lasteaialastel lubada kevadel toimuvatele Riigikogu valimistel hääletada.
Ja-jah...15. detsember 2022, 01:21
On korralikult tsenseeritud, minu kommentaar läinud nagu mullune lumi... Mida te loodate saavutada? Kustutada mälust neid sündmusi, mis siin 2 aasta jooksul toimusid, ei need unune.. Pole kunagi vangimajas viibinud, kuid aasta tagasi oleksin nagu 6-kuulise aresti saanud - kodu ja toidupood. Isegi töökoha kontorisse ei pääsenud, rääkimata muudest paikadest. Töötasin kodus ja sportisin väljas. Ja nüüd kujtan ette, mida tundis juut Saksamaal eelmise sajandi 30-ndatel.
Tublid14. detsember 2022, 23:01
modereerijad. Kas lubatud on tõesti ainult poolt kommentaarid. Aus arvamustevahetus poolt ja vastuargumentidega viib ühiskonda edasi. Aga meil tsensuur töötab juba täiega. Kui kirjutan, et koroona vastu vaktsineerimine muudetakse vabatahtlikult sunniviisiliseks, vanemate autoriteeti ära nullides ja et asi on praegu selles vallas rohkem ideoloogiline, siis kas see on põhjus kustutamiseks?
Lauri14. detsember 2022, 22:36
Suurem võimalik probleemikoht on perearst vs kooliõde kaalutlusvõime - vastavalt lapse eelnevale terviseajaloole korrektsete otsuste tegemisel.
Uskumatu...14. detsember 2022, 20:24
....julmus laste ja vanemate kohta. Varsti tuleb sund suguvahetus?
Ema14. detsember 2022, 19:45
Isegi meedikud ei tea suurt midagi vaktsiinide võimalikesty ohtudesd, aga laüpsed peaks siis teadma???? Kes hooldab haiget last, ikka vanemad. Arstid seda ju ei tee.
kui...15. detsember 2022, 01:26
Kui kooliõde vaktsineerib last, siis tema vastutab ka selle eest kui juhtumisi lapsel tekivad kõrvalmõjud. Vastutamine = allkirjaga kinnitamine. Alealine ise ei kanna vastutust. Lapsevanem ei pea kandma vastutusta tegevuse eest, mis on tehtud tema selja taga salaja.
Genotsiidi läbiviijad kohtu ette!14. detsember 2022, 16:48
Kena ümar jutt küll, et räägime musta valgeks. Sellest ka räägite, kuidas vaktsineeritud äkksurmadesse surevad (insult, infarkt ja mingid trombi-laadsed moodustised), tuhanded lapsed südamelihase põletiku on saanud, immunsusprobleemidest, ekspnentsiaalselt kasvavatest vähihaigete arvust jne jne. Lapsed surevad äkksurmadesse, noored infarkti-insulti ja siis muudkui teeme näo, et see on normaale, räägime et õhusaaste põhjustab seda.
Kait14. detsember 2022, 13:46
Miks nimetatakse koroonavaktsiinist keeldujaid meedias laialivalguvalt "vaktsiinivastased", jättes tahtlikult mulje nagu nt lapsevanemad keelduksid absoluutselt kõikidest, ka elutähtsatest vaktsiinidest? See on ju pahatahtlik vale! Enamus lastest on elutähtsad vaktsiinid saanud ja vanemad keelduvad ainult koroonavaktsiinist. Aga kästud ja vajalik on koroonaklounaadiga mitte kaasaminevatest inimestest jätta mulje, nagu tegu oleks süüdimatutega. Aus oleks välja öelda: koroonavaktsiini vastased.
Ema14. detsember 2022, 19:49
EI ole olemas elutähtsaid vaktsiine. Kui vanemad loeksid kõikide nende vaktsiinide infolehed läbi ja teaksid, mida ise antud haiguste korral teha saaks, siis ei laseks enamus enda lapsi vaktsineerida. Arstiabi on ju ka olemas vajadusel. Kjui arstid rabvida ei oska, siis milleks nad üldse siis on.