Uudised

Ühismeedias levib info, et lapsi hakatakse vaktsineerima vastu vanemate tahtmist.

PEREARST KÄRA TEKITANUD EELNÕUST: lapsi ei hakata vanemate teadmata koroona vastu vaktsineerima. See on vaktsineerimisvastaste meelevaldne seos, et kõiki närvi ajada! (11)

LISA KOMMENTAAR

Usaldus kadunud...15. detsember 2022, 00:52
Just koroona aegsed hirmutamised ja süstimise surve, ähvardused ja muud allutusmeetodud on paljudes inimestes kaotanud usalduse valitsuse vastu. Lisaks ei ole osutunud tõeseks need väited, millega meelitati inimesi ja otse öeldes valetati neile näkku, et lapse süstimine kaitseb vanavanemaid, piirab viiruse levikut, päästab surmast ja raskest põdemisest. Kahjuks taas ei vastanud tõele need lubadused. Miks peaksime seekord valitusts uskuma ja usaldama? Kes korra on petnud teeb seda korduvalt - see on nii!
Kristiina Allekõrs14. detsember 2022, 20:37
Sina pea üldse oma suu ja rebi oma arsti diplom puruks. Haiglane soov noori vaktsineerida on teil 1,5 aastat juba vanurite tõve vastu.. Ma olen läbipõdenud ülekaalulisena vanuses peaaegu 36.
kõige14. detsember 2022, 17:11
rohkem valetavad arstid,sest neile makstakse vaktsineerimise eest raha
Süstal14. detsember 2022, 13:12
Ei ole ise vaktsiinivastane, küll aga on kummaline näha ühtesid ja samasid arste sellistel teemadel sõna võtmas.
Täpselt14. detsember 2022, 13:23
nagu vastupidi võtavad sõna ühed ja samad. Dr.Lasn ja hambaarstiõde Saarma
Jah14. detsember 2022, 12:54
Ja milleks siis seadust vaja on. Kõik väga korralikud seadused olid juba olemas. Lisaks on olemas Põhiseaduses olevad selged sõnumid. Mina olen vaktsiinide pooldaja, kui vaktsiin on kontrollitud ja läbinud KÕIK katsed. Hetkel on katselise vaktsiini peale sundimisega rikutud Eesti Põhiseadust. Paragrahv 18 Kedagi ei tohi piinata, julmalt või väärikust alandavalt kohelda ega karistada. Kedagi ei tohi tema vaba tahte vastaselt allutada meditsiini- ega teaduskatsetele. https://pohiseadus.ee/sisu/3489 Selline sildistamine nagu pealkirjas on minu jaoks julm ja alandav kohtlemine.
Jah14. detsember 2022, 13:11
aga meil tundub olevat vabariik, kus esiviroloogid on Kalle Grünthal, Meeli Lepson, Helle Moonika Helme ja Kert Kingo. Ainult nende isikute meelest on need uuringud ainuõiged, mis neile meeldivad. Ebareaalne! Kõik, kes toetuvad ka muudele uuringutele, on nende meelest rahvavaenlased. Vähe sellest! Nad tapavad meie noori! Need isikud tuleks võtta kriminaalvastutusele! Jah, Kingol on õigus. Riigikogu infotundi jälgib väga palju inimesi. See käib ka Teie kohta, Kert Kingo! Inimesed näevad ja kuulevad ka Teie lollusi!
Kõik ilus kena14. detsember 2022, 12:50
Ainult aus oleks lisada milline ravimifirma viimati pappi viskas või "koolitustuusiku" Balile väljastas. Siis teaks rahvas ise otsustada kumbadel õigus on :D:D:D
Õudne, õudne14. detsember 2022, 12:37
Riigikogu infotunnis taaskord Grünthal ja HM Helme omas mahlas. Miks küll on nii, et ekre ja nende toetajatel on need nn vaktsiinikahjustused. Ka oma tuttavate ekre toetajate näitel võin seda väita. Neil on mingid omad allikad millele nad toetuvad, muud olevat kõik jamps. Miks on nii, et vaktsiinikahjystuste olemasolu tundub sõltuvat erakondlikust kuuluvusest? Grünthalil muidugi on need kahjustused ka visuaalselt nähtavad .
ei noh14. detsember 2022, 17:15
sinul on vaktsiinikahjustus ajudele lausa nähtav
Küsimus...15. detsember 2022, 00:59
Miks peab üht head asja toore jõuga peala suruma? Täna on koroonaaegsest õudusest, kus inimesi ähvardati vangi panna, piirati liikumist 6 kuu jooksul, vallandati töölt ja kõike ainult sellepärast, et ei soovinud ennast vaktsineerida. See ei ole kuidagi mõistusepärane tegevus. Sundi on kasutatud totalitaarsetes riikides allutmise eemärgil- nimetan siinkohal kunagist matsi Saksat ja NSVL-i.