Uudised

Kevin elab asenduskodus, tal ei ole vanemaid, kes tema eest seisaksid.

Ravi tuleb alustada võimalikult kiiresti! 11aastane Kevin vajab ülikallist ravimit, et peatada väga raske lihasehaiguse kulg (8)

LISA KOMMENTAAR

Kassa2. veebruar 2023, 07:43
Meie prioriteet on säilitada ülemakstud juhatuse tasud, mitte inimestega tegeleda. Mis siin arusaaamtut on?
MIKS1. veebruar 2023, 23:28
MIKS võtab riik siin veel käibemaksu? See on kuritegelik ja ebainimlik!
Vanaema1. veebruar 2023, 23:06
Täienus minu poolt!!!!! Annetada võiks valimistel osalevad parteid ja parteide liikmed, need on kõik kõrgepalgalised. Kõik kokku saaks selle summa annetustest vanemateta lapse aitamiseks. Oleks see ilus näide inimeste ja laste heaolu , tervise ja elu eest. Lapsel terve elu ees ja pole tema süüdi et nii raske haigus temal on.
Aitame koos1. veebruar 2023, 21:41
Miks on elupäästvatel ravimitel selline käibemaks? Ja Haigekassa ei rahasta? Kutsun üles Haigekassa juhtkonda eraldama osa oma suurest tulemustasust selle lapse aitamiseks! Panen ka jõukohase summa.
Vanaema1. veebruar 2023, 16:22
Küll on ikka inimestes õelust, viha. Milles see laps siis süüdi on et on temal nii raske haigus. Ja mis siia puutub Slava Ukraini?
Äkki saab1. veebruar 2023, 13:35
see slava ikraini aidata,kes raha korjab ja kus ülisuured palgad.
Vana Hobu1. veebruar 2023, 14:52
Võrdsustad lapse, kes ca 10 aasta pärast sureb, lastega, kellede peade kojal vilisevad mürsud ja maas varitsevad miinid? Võib-olla on tõesti kergem, kui sa ei tea, millal surm saabub.
Otsekohene lugeja1. veebruar 2023, 13:24
Ei taha halvasti kirjutada, aga see ravi pikendab ehk vaid väheke tema eluiga. Ratastool on ka ilmselt vältimatu. Seda ravi läheb vaja iga aasta samas summas. Aga nagu kirjutatud, iga elu loeb.Tal on ilmselt on siiski vanemad, aga nemad ütlesid temast lahti. Pole kirjutatud, et ta orbudekodus(orb) on. See haigus on pärilik, nagu lugeda saab. Ehk on selliseid teisigi tema suguvõsas. Kas riik ei peaks selle eest seisma, et nad enam järglasi ei saaks? Head paranemist niipalju kui võimalik.