Keha

Kas paksud napsavad diabeetikute eest ravimid ära?

„MUL ON JU RAVIKUUR POOLELI!“ Kas paksud peavad kaalu alandavatest süstidest suu puhtaks pühkima? (7)

LISA KOMMENTAAR

maakas10. märts 2023, 10:40
See ravim - Ozempic- on ikkagi mõeldud diabeetikutele, mitte kaalulangetajatele!!!
Luoma9. märts 2023, 12:56
Alles oli, kui tõusis ahvikisa vaktsiinide "võimalike kõrvaltoimete" mõjust. Nüüd just ostetakse ravimit ainult kõrvaltoime pärast. Ja see ei pruugi ka kõigil avalduda...
...9. märts 2023, 07:09
"ravim vähendab söögiisu". Ilma ühegi retseptita Yerba mate tee vähendab ka söögiisu.
Urmas7. märts 2023, 18:08
" „Ravimiamet ei saa näidustusevälist kasutamist keelata – see oleks võimalik üksnes riiklikult väljakuulutatud hädaolukorras,“ ütleb Prii, kes kinnitab, et diabeedihaigetele on tagatud ravi alternatiivsete ravimitega. Nad peaksid võtma ühendust perearsti või endokrinoloogiga." No on ikka mõtlemine mõnedel! Diagnoositud diabeedihaiged mingu perearsti või endokrinoloogi juurde alternatiive küsima, aga trullakad peavad kõrvalnähtudega diabeetikutele spetsiaalset välja töötatud ravimit saama. Mõtlemine on küll selline, et mis sellest diabeetiku elust kui ise saan paarist lisakilost lahti.
Heh11. märts 2023, 13:51
Selle "paari lisakiloga" võid peagi olla üks neist kes on diabeedik kas see on parem?
Vaatleja7. märts 2023, 13:39
Kas paksud peavad kaalu alandavatest süstidest suu puhtaks pühkima? Minu arust peaksid nad üldse vaatama mida ja palju nad suhu topivad. Rasvumise vastu on teised vahendid, mitte diapeediravimid.
Aga7. märts 2023, 15:28
nii on ju lihtsam, keha ei meeldi, teeme süsti, nägu ei meeldi, paneme mõned juurde. Ja, et elu üldse ilusam oleks, võtame ühe tubli annuse MMS-i. Ning kõige lõpuks kirume arste, et nad midagi ei tee.