Hea nõu

Käiku on läinud kahurvägi, et neist lõpuks ometi lahti saada! „Sellest nuhtlusest lahti saamiseks rahast kahju ei ole.“

LÕPUTU VÕITLUS TÄIDEGA! Ahastuses ema: „See on õudsem, kui ma ette kujutasin, sest need tulevad kogu aeg tagasi.“ (5)

LISA KOMMENTAAR

...16. märts 2023, 23:04
Pange lastel kooli välisuksel dushimütsid või kilekotid pähe ja enne ära ei võta koolis, kuni viimsel kui ühel on välja ravitud. Ajud hauduvad, aga mis teha. Või iga päeva alguses kooliõde kontrollib juuksed üle - kes puhas võib niisama koolis olla, kellel täid, sellele kilekott pähe. Võiks rutem lahti saada neist, kui lapsel piinlik, et teised saavad juba lahti, aga mõned lapsed peavad ikka veel kilekotti peas kandma.
tom16. märts 2023, 12:53
Täide vastu aitab nutivaba kool. Pole vaja kogu vaba aeg nagu kevadised konnad ühe juhmilt telefoni ümber kobarduda.
tablett16. märts 2023, 12:28
Meenub, kuidas 60ndail pioneerilaagrisse minnes kontrollis med-õde juukseid. Ma ei teadnud toona täidest midagi. Kodus olid hoopis lutikad.
igavene täi16. märts 2023, 12:27
Täi võib saada ka bussis, kus on pehmed istmed. Ärge nõjatuge peaga leenile. 90ndatel olime püstihädas, Tartu raeplatsil korraldati isegi täidevastane miiting. Poja ajasin kiilaks, tütardele tegin siilisoengu. Pähe ajasime igasugu möksi alates petroolist kuni juudasi--tani. Hea, et nüüd on tõhusad vahendid saadaval. Kõige halvem oli tunne, et oleme räpased. No ei olnud ju.
väga16. märts 2023, 14:16
kiiresti saadetakse lapsed tagasi. Kontroll ja ravi jääb tihti poolikuks. Mingi aeg isegi pidi arst andma tõendi, et võib minna.