Uudised

Eestis on väga palju ravimata kõrge vererõhuga mehi.

„Ega midagi hullu saa ikka juhtuda!“ Liiga paljud Eesti mehed on tervise suhtes hoolimatud ja surevad enneaegu (8)

LISA KOMMENTAAR

lasma mõtlen8. oktoober 2023, 13:25
Et Kuslap pole eales rasvast palukest hauganud, viina joonud, tubakaga tutvust teinud - no siis ta on ju poojumal. Teist temasarnast annab otsida, vahest vaid Arnold Rüütel. Hei-hei, aga vaadake ikka natuke ka pärilikkuse suunas.
Mu süda pole saapasääres?16. aprill 2023, 18:00
Sellist sodi, mida ma 3 aastat sõin--annab välja mõelda, teadagi kus. Arstid ei oska või ei taha enam kuuldetoruga kuulata! Miks? Mul jätab süda lööke vahele. Noormees vaatas mingi musttükiga ja ütles seda mulle. Kukkusin kokku, perearsti -- EKG graafik korras. Südamearst, ei kuulanud üldse, pani vaid anduri külge ja kuulutas: "Korras!" Narkoosiarst, ennem opi, kuulas kuuldetoruga: "Teie süda jätab lööke vahele!" Mida selle peale öelda, arstid? Teie sõrmeandur ei näita mitte tuhkagi!
Oswald10. aprill 2023, 15:47
Leierdatakse aastaid meeste ülekaalust ja rasvumisest aga midagi konkreetset ning toimivat selle probleemi lahendamiseks välja ei pakuta. Olen kasutanuid mitmeid erinevaid dieete ja raha nende dieetide peale luftitanud aga mingisugust tulemust ei ole. Kaal ei alane. Igasuguste kongresside ja tühja pläkutamise asemel võiks probleemiga tõsiselt tegeleda ning midagi toimivat välja pakkuda.
pakun välja10. aprill 2023, 16:34
Ostsin raamatu- Glükoosi revolutsioon kus on väga hea retsept ja mitte dieet. Kõnni pärast toitumist mitte ära jää lösutama. Söö kõigepealt salat kui kiudaine, siis valk-liha jne ja siis alles süsivesik mis on ka tihti tärklist täis nagu kartul. Sellega hoiad ära glükoosi tseme järsu kõikumise. Ära söö segamini või enne süsivesik, siis ei ummista su soolestik ära.
Noh15. aprill 2023, 13:48
Imerohtu ju pole. Iseenesest ei juhtu midagi, kõik see kaalulangetamine, tervisesport, see on pagana raske ja aeganõudev. Eriti kui tervis on juba käest läinud. Saavad need midagi teha, kes veel on nooremas eas ja tervis enam-vähem korras.
õige pealkiri10. aprill 2023, 11:41
tean juhust elust enesest kus mees ei läinud arstile ja nüüd on varsti paar aastat juba surnud
ega10. aprill 2023, 12:30
arst ei ela sinu eest vaid sa ise pead õigeid valikuid tegema
Tõdemus10. aprill 2023, 10:05
Aga toit on nii "kallis", nii "kallis"!