Keha

KIIRELT TULNUD, KIIRELT LÄINUD? Toitumisnõustaja ei soovita kaalulangetuse trendidega kaasa minna. „Need tulemused pole sageli püsivad.“ (3)

LISA KOMMENTAAR

lendav tünder8. mai 2023, 10:19
Kehatüüp ja ainevahetus on kaasasündinud. Olen püknik (jässakas, kael lühike, nägu nagu Kuu, keskelt ümar nagu õun). Olen alati söönud korraga vähe, ei suutnud mõista inimesi, kes sõid lõunaks supp, praad, magustoit, kohv, saiake. Supile panid klaasitäis hapukoort peale, lisaks mitu kääru leiba. Kas neil paha ei hakanud? Või reisidel see rootsi laua hommikueine. Pugiti end ääreni täis, kell 7 hommikul! Mina suutsin vaid paar viinamarja neelata. Lühidalt, kõhnad pugisid, paksuks läksin mina. Mu abikaasa oli kõhn, kuigi jõi ohtralt õlut ja sõi ungari pekki, ka võid läks pool pakki päevas.
Süstid pole kaalulangetajatele7. mai 2023, 00:02
Need on mõeldud rasvunud inimestele. Tavaliselt on neil mingi kaasuv haigus ja süstid määratakse raviarsti poolt. Enne on vaja teada tervislikku seisukorda, kas üldse tohib neid süste ohutult kasutada. Igavaks lähevad need ühe ja sama teema korrutamised, ainult TERAPEUDID on erinevad.
Pekkinäägu7. mai 2023, 09:09
Ei tea kas 60% Eesti elanikonnast on mingi tervisemure, et nad kas on rasvunud või selgelt ülekaalulised. Küll on ikka tore oma õgimise harjumusele mingi maaväline põhjus leida.