Foto: Medkeskus
Sisuturundus
6. juuni 2023, 14:37

Cherokee vs. Dickies: milline bränd pakub paremaid meditsiiniriideid?

Meditsiiniriiete valimine võib olla keeruline ülesanne - turul on palju erinevaid brände ja stiile, mille vahel valida. Täna võtame vaatluse alla kaks Eestis esindatud meditsiiniriiete brändi: Cherokee ja Dickies. Mõlemad brändid on tuntud oma kvaliteetsete ja vastupidavate riiete poolest, kuid milline neist kahest osutub riiete valimisel paremaks ja mida hinnata meditsiiniriiete puhul enim? Selles artiklis võrdleme mõlema brändi omadusi ja valikuid ning aitame Sul valida sobiva brändi vastavalt Sinu vajadustele.

Dickies meditsiiniriided

Dickies meditsiiniriided - olulised tööriided olulistele töötajatele, mille kollektsioonid kuuluvad ikoonilise Dickies kaubamärgi alla.

Oma 100-aastase ajaloo jooksul on Dickies arenenud üldisest tootjast maailma suurimaks töörõivaste tootjaks. Dickies pakub palju erinevaid kollektsioone, mille hulgast valida, sealhulgas EDS (Every Day Scrubs) Signature, EDS Essentials, Essence, Gen Flex, Xtreme Stretch, Dynamix ja Advance. Kuigi iga tootesari pakub erinevaid funktsioone, on need kõik mugavad ja vastupidavad ning kestavad pikka aega.

Dickies on Texase päritolu ettevõte, mis asutati 1922. aastal. Algselt keskendus ettevõte vaid tööriiete tootmisele, kuid ajaga on tootevalik laienenud ning lisandunud on ka meditsiiniriided. Dickies rõivad on tuntud oma vastupidavuse ja funktsionaalsuse poolest ning brändi populaarsus on püsinud aastate jooksul kindlana.

Meditsiiniriiete tootmine sai alguse 1990. aastatel, kui ettevõte märkas kasvavat vajadust vastupidavate ja praktiliste meditsiiniriiete järele. Tänapäeval on Dickies üks juhtivaid meditsiinirõivaste tootjaid, kes pakub laias valikus rõivaid erinevatele tervishoiutöötajatele, sealhulgas arstidele, õdedele ja hooldajatele.

Dickies kollektsioon - EDS Essential

Foto: Dickiesmedical

Cherokee meditsiiniriided

Cherokee meditsiiniriided - Careismatic brändide* „lipulaev“ juba üle veerandsajandi, mis kasvas kiiresti maailma suurimaks ja populaarseimaks meditsiinirõivaste tootesarjaks.

Cherokee brändi ajalugu algas 1970. aastatel, kui ettevõte Cherokee Medical Uniforms asutati Ameerika Ühendriikides Los Angeleses. Ettevõte keskendus meditsiiniriiete valmistamisele ja müügile ning sai kiiresti populaarseks oma kvaliteetsete toodete ja mugavate rõivaste tõttu.

Tänapäeval on Cherokee Uniforms üks juhtivaid meditsiiniriiete brände Ameerika Ühendriikides ja kogu maailmas. Ettevõtte missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja vastupidavaid meditsiinirõivaid, mis vastaksid tervishoiutöötajate vajadustele. Cherokee rõivad on kõrgelt hinnatud nii nende kvaliteedi, vastupidavuse, mugavuse kui ka stiilse välimuse tõttu.

Cherokee Uniforms pakub laias valikus meditsiinirõivaid, mis sobivad erinevatele kehatüüpidele ja stiilieelistustele. Brändi tootevalikusse kuuluvad pluusid, püksid, komplektid, kitlid ja mütsid. Cherokee rõivad on saadaval erinevates suurustes ja värvitoonides ning neid on võimalik kombineerida erinevate aksessuaaridega, et luua täiuslik meditsiiniriiete komplekt. Cherokee vahetab oma kollektsioone igal hooajal ja valik, mille seast valida, on lai: Cherokee Workwear, Infinity, Revolution ja paljud teised.

Cherokee erinevad kollektsioonid

Foto: Careismatic

* Careismatic Brands (endine Strategic Partners, Inc.) on maailma juhtiv tervishoiuriiete ja -jalatsite ettevõte ning uuenduslike koolivormide, ettevõtte vormiriietuse, kohanduvate rõivaste, antimikroobsete pesu ja tarvikute tootja

Cherokee & Dickies meditsiiniriiete võrdlus

Kui võrrelda Cherokee'i ja Dickies meditsiiniriiete omadusi, on mõlemal brändil omad eelised. Cherokee rõivad on tuntud oma kvaliteetse ja pehme kangamaterjali poolest, mis tagab mugavuse ja vastupidavuse. Cherokee valikus on ka lai valik värve ja suuruseid, mis sobivad igale kehatüübile. Dickies rõivad on samuti vastupidavad ja kerged hooldada, kuid tuntud on nad just oma praktilisuse ja vähese kortsuvuse poolest. Ka Dickies meditsiiniriided pakuvad laias valikus värve ja suuruseid.

Dickies kollektsioon

Foto: Scrubscanada

Kui otsustada, milline bränd on parem, tuleb lähtuda vajadustest ja eelistustest. Kui otsid meditsiiniriideid, mis on väga vastupidavad ja kerged hooldada, siis võib Dickies olla Sinu jaoks parem valik. Kuid kui otsid meditsiinirõivaid, mis on eriti mugavad ja laiema värvi ning suuruste valikuga, võib Cherokee osutuda võitjaks. Lisaks peaksid kaaluma ka hinnaklassi, sest Cherokee ja Dickies pakuvad erineva hinnatasemega meditsiinirõivaid. Kui hind mängib riiete ostmisel olulist rolli, võib Dickies olla soodsam valik.

Cherokee kollektsioon

Foto: Scrubscanada

Kokkuvõttes võib öelda, et nii Cherokee, kui ka Dickies pakuvad kvaliteetseid ja vastupidavaid meditsiiniriideid. Kumb bränd on kellegi jaoks aga parem, sõltub juba isiklikest vajadustest ja eelistustest. Kui soovid tutvuda stiilsete meditsiiniriiete brändidega nagu Cherokee ja Dickies, siis Medkeskus on suurepärane koht, kus saab tutvuda nii Dickies brändi kui ka Cherokee tootevalikutega. Laias tootevalikus on saadaval erinevad suurused, stiilid ja värvid, kust leiab iga tervishoiutöötaja, ja ka iluteenindaja endale vajaliku töökomplekti. Lisaks pakub Medkeskus hetkel meditsiiniriiete tellijatele tasuta tarnet ja tagastust. Külasta Medkeskuse e-poodi, et leida endale sobivad meditsiiniriided siin.