Uudised

PÄEVAD MÖÖDUSID WC UST KULUTADES. Vihane saarlane: „Veevärgi juhid tuleks välja vahetada!“ (12)

LISA KOMMENTAAR

Kes17. mai 2023, 17:33
seda ütleb et vesi mujalgi reostatud ei ole.Keegi pole ju kontrollinud,ega keegi ühtegi ülearust liigutust ei tee.Meil vaadatakse ainult kuidas riigi rahakotti täita,inimesed ise on neile savi.Kui midagi julged öelda,oled lamemaalane või putinist.Täiega peesse kukkunud riik.
Nüüd on teada, kuidas Covid17. mai 2023, 12:37
Eestisse toodi. Imperialistliku ravimitööstuse agendid mürgitasid Saaremaal veevärgi. Nagu mäletame, oligi esimene suur puhand ju Saaremaal. Nüüd võeti ette järgmine aktsioon. Eriteenistused tegutsevad!
rikkur18. mai 2023, 16:03
on juba aeg osta nüüd kogu Saaremaa omale suvilaks , rikkus ei anna häbeneda
Üll17. mai 2023, 12:16
Veevärgi jama oli looduse kättemaks saarlastele Juhan Smuuli pahategusid õigustava kampaania eest.
mitte17. mai 2023, 11:25
mitte ainult veevärgi juhid vaid kogu koalitsioon tuleb välja vahetada!
Saan aru, et asi pole selles, kui kaua mingi17. mai 2023, 07:33
Bakter või muu jura end välja annab, vaid Kuressaare Veevärk teadis, et see jama juhtus ja selmet hoiatada inimesi, et näe reovesi sattus torudesse, ärge jooge, selle asemel tegi see firma nägu justkui kõik oli täiesti korras ja läks puhtalt ehkki peale välja. Kui nüüd Tervisekassa ja inimesed ei esita nõuet firma vastu, jääb sellel firmal õigust ülegi. Jumalale tänu, et ära ei surnud keegi! Aga vastutuse selle lagastamuse eest peab keegi võtma. Ka vallas pole kõige teravamad pliiatsid koos - anda puhas joogivesi inimestele.... nädal! Nädal peale jama algust! Vot sulle kriisikomisjoni
Soomlane nendiks16. mai 2023, 22:31
Oi perkele, täälla on paskatauti!
nädal aega16. mai 2023, 20:04
vöttis veeproovide tegemine. See näitab kui palju Terviseamet ja valitsus hoolib Saaremaast. Ma saan väga hästi aru, miks Saarema tahab oma kuningriigi kehtestada ja pääseta Tallinna terrotist! Palju jöudu teile seal oma vabaduse ja tervise eest vöitlemisel!
Harimatus kuubis16. mai 2023, 20:30
Kui proovid võetakse, siis pannakse need kasvama, millele kulub teatud aeg. Pärast seda saab hinnata reostuse ulatust! Kui juba õigekiri on olematu, siis pole imestada, miks põhikooli bioloogia lonkab!
ma17. mai 2023, 11:36
ma helistasin eile häirekeskusesse 15 min. 8kõneet enne , kui telefonile vastati ja , siis küsis mammi , mis ma tegema pean?!?!Naaber oli narkouimas ja nägi kuradeid röökis ,et aidake! Vastava koolituse saanud töötaja peaks ikka ise teadma mida teha !Ütlesin et saatke politsei ja kiirabi ja politsei tuli ,,,,kaks tundi hiljem ja ütles ,et häirekeskusest õeldi , et minu laps tuli mulle kallale?????? Ei tea kas refid on häirekeskuses ja politseis koondamise teinud , et sealt enam abi ei saa??!!
Mitte, et tuleks16. mai 2023, 19:04
vaid oleks tulnud juba ammu nad lahti lasta koos nõukoguga! Täpselt asta tagasi oli analoogne juhtum, kus pärast katkestust oli vesi tabijatel reostunud. Kuna mastaap oli palju väiksem praeguse peatrassi avariiga võrreldes, siis lihtsalt naerdi klientide üle ja öeldi - eks tõestage. Ja need jamad on pärast igat veekatkestust. Sellinne retsidiivne käitumine Kuressaare vee poolt, jätta tarbijad hoiatama, see on kuritahtlik hooletus. Aga nende seisukoht on üks - mida te ikka meile teha saate! Võib olla saadetakse üks tegelane seal pensionile aga see on ka kõik
kõva rikkur18. mai 2023, 16:07
seda oli vaja , nüüd saab osta kogu saare omale , vähemalt nüüd õige aeg , aitäh abi eest