Balti Keskkonnafoorumi kemikaalide ekspert Heli Nõmmsalu ütleb, et teflonpann on ohutu, kui järgida tootja antud kasutusjuhiseid. Tema sõnul hinnatakse panni just teflonpanni katte tõttu: tänu selle omadustele toit ei kõrbe, õli tuleb tarbida minimaalselt ja see omakorda muudab toidu tervislikumaks. Samuti on see võrreldes keraamilise ja malmpanniga kaalult tunduvalt kergem.
Samas tuleb teflonpanni kasutades järgida väga rangelt ohutu kasutamise juhiseid. Paraku ei kipu inimesed neid lugema, ammugi soovitustest kinni pidama. Tagajärjeks on tervisehädad, mis võivad endast märku anda alles aastate pärast.
Edasi lugemiseks:
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (1)